Inspiratieplein ‘Dag van het werkplezier in de zorg’

Naast een plenair programma en vier inspiratiesessies, bestaat het event uit diverse praktijkvoorbeelden van werkplezier. Deze stands vindt u op het inspiratieplein. Elke stand wordt bemand door medewerkers van een zorgorganisatie, die betrokken zijn bij het betreffende project. Zij kunnen u alles vertellen over de aanpak, de valkuilen en u kunt direct al uw vragen stellen om de praktijkcase zo concreet en tastbaar mogelijk te maken.

Tijdens uw bezoek aan het inspiratieplein wordt er elke 10 minuten een bel geluid, waarna u doorloopt naar een andere stand. In totaal kunt u 4 stands bezoeken. Uiteraard is er in de pauzes ook nog gelegenheid om verder te praten.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

Met ruim 10 jaar ervaring in het doen van trendonderzoek in de zorg hebben we een krachtige basis om de huidige triggers, trends en ontwikkelingen te duiden. Hiermee willen we inzicht geven in deze ontwikkelingen zodat zorgorganisaties hierop kunnen anticiperen. Daarom publiceren we dit jaar een reeks essays over de belangrijkste ontwikkelingen, met als eerste thema: ‘Onder druk wordt alles vloeibaar. Hoe willen we dat het stolt?’

DOWNLOAD ESSAY #1

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder