Inspiratiesessies ‘Dag van het werkplezier in de zorg’

Naast een plenair programma en een inspiratieplein, biedt het event ook vier inspiratiesessies, waarin best practices worden gepresenteerd. U kiest zelf welke inspiratiesessie u wilt bezoeken (u kunt er één kiezen):

1) Attent Zorg & Behandeling – Summerschool

Hoe zorg je voor meer vakantiekrachten en verbeter je tegelijkertijd het imago van de ouderenzorg? Attent Zorg en Behandeling lanceerde de ‘Summerschool’, mét succes. Lees verder >

2) Arkin – Arkin ontregelt

Bij een aantal afdelingen van Arkin wordt alleen vastgelegd wat nodig is voor de inhoud van de zorg. Resultaat: medewerkers besteden aanmerkelijk minder tijd aan overbodige administratie. Lees verder >

3) Jeroen Bosch Ziekenhuis – Gezond door de nacht

Medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis worden tijdens hun nachtdienst ondersteund op het gebied van voeding, licht en slaap. Met positieve gevolgen voor zowel humeur als kwaliteit van werk. Lees verder >

4) Humanitas Deventer – In de rij om er te mogen werken

Het verzorgingshuis voor ouderen transformeerde naar een open gemeenschap. Ouderen, studenten en mensen met een beperking wonen samen en helpen elkaar om de kwaliteit van leven te verbeteren. Nu staan medewerkers in de rij om bij Humanitas te komen werken.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder