Instructie inzage FWG 3.0

Werkt u in de zorg en heeft uw werkgever uw functie met FWG 3.0 ingedeeld? Met behulp van de inzageversie kunt u zien hoe de functiegroep voor uw functie is bepaald.

Om aan de slag te gaan met de inzageversie van FWG 3.0 heeft u nodig:

  • uw functiebeschrijving
  • een indelingsvoorstel
  • toegangsgegevens voor de inzageversie

Deze gegevens ontvangt u van de HR-afdeling van uw werkgever.

Instructies
Om u wegwijs te maken in de inzageversie, vindt u hier instructies:

 

Maak kans op de Nationale HR Zorg Award 2019!

Heeft uw organisatie een creatief, innovatief of duurzaam project dat bijdraagt aan meer werkplezier? Dat mensen meer vertrouwen en eigen regie geeft? Of dat ruimte maakt voor talent, passie en vakmanschap? Stuur het project in en win de Nationale HR Zorg Award 2019!

Insturen

Onderzoek naar HR-rollen in de zorg

Na het onderzoek voor de HR Trendmonitor Zorg eind 2018, bleven de FWG-onderzoekers achter met een aantal vragen, onder andere over de rol die HR-managers in de zorg hebben. Daarom is FWG onlangs een verdiepend HR-onderzoek gestart, in samenwerking met Tilburg University en Dave Ulrich. Doet u ook mee?

Meer informatie

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder