Instructie inzage FWG 3.0

Werkt u in de zorg en heeft uw werkgever uw functie met FWG 3.0 ingedeeld? Met behulp van de inzageversie kunt u zien hoe de functiegroep voor uw functie is bepaald.

Om aan de slag te gaan met de inzageversie van FWG 3.0 heeft u nodig:

  • uw functiebeschrijving
  • een indelingsvoorstel
  • toegangsgegevens voor de inzageversie

Deze gegevens ontvangt u van de HR-afdeling van uw werkgever.

Instructies
Om u wegwijs te maken in de inzageversie, vindt u hier instructies:

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder