Instructie inzage FWG VVT

Werkt u in de zorg en heeft uw werkgever uw functie met FWG VVT ingedeeld? Met behulp van de inzageversie kunt u zien hoe de functiegroep voor uw functie is bepaald.

Om aan de slag te gaan met de inzageversie van FWG VVT heeft u nodig:

  • uw functiebeschrijving
  • een indelingsvoorstel
  • toegangsgegevens voor de inzageversie

Deze gegevens ontvangt u van de HR-afdeling van uw werkgever.

Instructies
Om u wegwijs te maken in de inzageversie, vindt u hier instructies:

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder