Jan Helmond juryvoorzitter Planetree Awards 2018

19/03/2018

Op 22 maart vindt de uitreiking van de Planetree Awards plaats: de jaarlijkse awards voor zorgverleners die (vernieuwende) mensgerichte zorg in de praktijk brengen en daarmee een belangrijk positief verschil maken.

Alle inzendingen zijn beoordeeld op positieve effecten voor cliënten en/of medewerkers, vernieuwing, overdraagbaarheid, actualiteit en toekomstwaarde. Uit die vele inzendingen van zorgorganisaties uit het Planetree netwerk zijn 12 goede voorbeelden van mensgerichte zorg geselecteerd en daarmee genomineerd voor een Planetree Award in de categorie ‘Project’ of ‘Innovatie’.

De stemmen van de externe jury, het publiek en van Planetree Nederland samen bepalen wie de uiteindelijke winnaars zijn. De externe jury wordt gevormd door voorzitter Jan Helmond (directeur FWG Progressional People), Lenneke Dijkhuis (directeur Randstad zorg), Jasper Boele (directeur LSR) en Ruud Koolen (uitgever BSL).

Planetree Conferentie

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Planetree Conferentie ‘Zin’ op 22 maart 2018 in NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Op de conferentie zal Progressional People de workshop: ‘Zin in functioneringsgesprekken’ verzorgen. Ze zijn eveneens te vinden op het belevingsplein.

Themabijeenkomst: Happy people, better results

FWG Progressional People en Preventned zetten zich in voor meer werkplezier in de zorg. Maar hoe pakt u werkplezier in uw organisatie aan? Welke stappen kunt u concreet zetten? Wat is het rendement? En hoe krijgt u uw stakeholders mee? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport