Jan Helmond opnieuw juryvoorzitter Planetree Awards

04/03/2019

Op 21 maart vindt de uitreiking van de Planetree Awards plaats: de jaarlijkse awards voor zorgverleners die (vernieuwende) mensgerichte zorg in de praktijk brengen en daarmee een belangrijk positief verschil maken.

Alle inzendingen zijn beoordeeld op positieve effecten voor cliënten en/of medewerkers, vernieuwing, overdraagbaarheid, actualiteit en toekomstwaarde. Uit die vele inzendingen van zorgorganisaties uit het Planetree netwerk zijn 13 goede voorbeelden van mensgerichte zorg geselecteerd en daarmee genomineerd voor een Planetree Award in de categorie ‘Project’ of ‘Innovatie’.

De stemmen van een externe jury o.l.v. Jan Helmond, algemeen directeur FWG Progressional People en het publiek samen bepalen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

Planetree Conferentie
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Planetree Conferentie ‘Ruimte voor groei’ op 21 maart 2019 in NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Op de conferentie zal Progressional People de workshop ‘Talentwaarderend (samen)werken’ verzorgen. Ze zijn eveneens te vinden op het belevingsplein.

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden