Jan Helmond opnieuw juryvoorzitter Planetree Awards

04/03/2019

Op 21 maart vindt de uitreiking van de Planetree Awards plaats: de jaarlijkse awards voor zorgverleners die (vernieuwende) mensgerichte zorg in de praktijk brengen en daarmee een belangrijk positief verschil maken.

Alle inzendingen zijn beoordeeld op positieve effecten voor cliënten en/of medewerkers, vernieuwing, overdraagbaarheid, actualiteit en toekomstwaarde. Uit die vele inzendingen van zorgorganisaties uit het Planetree netwerk zijn 13 goede voorbeelden van mensgerichte zorg geselecteerd en daarmee genomineerd voor een Planetree Award in de categorie ‘Project’ of ‘Innovatie’.

De stemmen van een externe jury o.l.v. Jan Helmond, algemeen directeur FWG Progressional People en het publiek samen bepalen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

Planetree Conferentie
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Planetree Conferentie ‘Ruimte voor groei’ op 21 maart 2019 in NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Op de conferentie zal Progressional People de workshop ‘Talentwaarderend (samen)werken’ verzorgen. Ze zijn eveneens te vinden op het belevingsplein.

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Themabijeenkomst 'Tech en werk'

Technologie zal de komende jaren grote impact hebben op de zorg. Maar wat zijn die trends en ontwikkelingen precies? Welke vormen van technologie zijn er? En wat voor effect hebben die op functies, taken, werkprocessen in uw organisatie? Laat u op 3 juni inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 80 mensen uit ruim 60 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder