Junior adviseur HR / Functiewaardering in de zorg

We zoeken een scherpe, nieuwsgierige junior adviseur die ons adviesteam wil versterken. Iemand die oprecht wil weten wat een leefstijlcoach of 3D-operator nu eigenlijk doet. Iemand die dit vervolgens helder in kaart kan brengen, en ook nog kan uitleggen hoe functies zich tot elkaar verhouden. Als junior adviseur ga je meteen op pad naar zorgorganisaties in Nederland. Je bent een sparringpartner voor HR-professionals en managers en geeft als specialist inzicht in functies, de waardering daarvan en de ontwikkelperspectieven voor de toekomst.

Wie zoeken we?

Je bent een nieuwsgierige onderzoeker, vriendelijke vragensteller, objectieve analist en heldere adviseur. Ineen. Je houdt ervan zaken te doorgronden en van daaruit te adviseren. Of het nu om een veranderende zorgorganisatie gaat of om een complex functiewaarderingssysteem. Het lijkt je leuk om vanuit jouw expertise mensen in de zorg helderheid te geven over hun positie en zorgorganisaties te ondersteunen in hun HR-beleid.

Wat ga je doen?

Als junior adviseur duik je meteen in het diepe. Onze systeemexperts maken je wegwijs in onze functiewaarderingssystemen en daarnaast werk je direct met collega-adviseurs aan volwaardige opdrachten. Je leert de vragen van zorgorganisaties kennen, stelt functiebeschrijvingen op, waardeert deze en adviseert het management en HR-afdelingen van zorgorganisaties over het werken in de zorg. Als je een paar maanden hebt meegedraaid, geef je zelf ook trainingen aan HR-professionals.

Met wie ga je werken?

Bij FWG Progressional People werk je met ruim vijftig adviseurs en systeemexperts voor zo’n 800 zorgorganisaties in Nederland. Wij doen doorlopend onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg, zijn expert in functiewaardering en geven advies in organisatie-, team- en talentontwikkeling.

Wat vragen we?

Je hebt een hbo of universitaire opleiding afgerond in Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde of HRM, en hebt minimaal een jaar werkervaring in HR, recruitment of consultancy. Je bent analytisch sterk, werkt graag samen en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Je bent daarnaast energiek, resultaatgericht en durft kritisch te zijn.

Wil je meer weten of solliciteren?

Maak alvast kennis met onze organisatie en ons team op www.fwg.nl. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Ilse Dijkstra via 030 2669 400 of stuur direct je cv en motivatiebrief via vacatures@fwg.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Themabijeenkomst Sweet Sixty

Hoe praat u met uw 60+ medewerkers over langer doorwerken? In 2010 stopten we gemiddeld nog met werken op 62,5 jaar, in 2017 was dat al op 64,5 jaar. Langer doorwerken is een feit, maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers van 60 jaar en ouder met plezier, vitaal en productief blijven werken?

Meer informatie

FWG Deep Dive Sessies

Speciaal voor onze abonnementhouders organiseren we in oktober de ‘FWG Deep Dive Sessies’, waarin we u graag persoonlijk meer vertellen over de ontwikkelingen en wijzigingen. En we besteden aandacht aan de impact van technologische ontwikkelingen op het werken in de zorg en, specifiek, op functies.

Lees verder

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder