Junior Adviseur HR / Functiewaardering in de zorg

Wij zijn op zoek naar een junior adviseur HR / functiewaardering in de zorg. Ben je energiek, analytisch sterk en resultaatgericht? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorgsector? Dan is deze functie bij FWG Advies zeker iets voor jou! We zoeken iemand met een scherpe blik: een collega die met betrokkenheid werkt aan de klantvraag.

Wat houdt de functie in?
Als junior adviseur adviseer en ondersteun je zorgorganisaties – met name management en HR-afdelingen – bij de toepassing, het beheer en de optimale inzet van de functiewaarderingssystemen voor de zorgsector.

Je bezoekt organisaties, analyseert de klantvraag en bent het aanspreekpunt voor HR-adviseurs of management tijdens projecten. Je stelt functiebeschrijvingen op, waardeert deze op basis van de methodiek en adviseert zorgorganisaties bij functiewaarderings- en aanverwante vraagstukken. Je hebt gevoel voor de maatschappelijke en politieke context waarin zorgorganisaties zich bevinden. In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse projecten. Ook het geven van trainingen rondom de toepassing van de functiewaarderingssystemen maakt onderdeel uit van je functie. Via het netwerk dat je onderhoudt lever je een bijdrage aan acquisitie.

Wie ben jij?
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om de vraag achter de vraag te herleiden en je kunt helder en genuanceerd schrijven en rapporteren. Je bent klantgericht en gedreven om kwaliteit te leveren. Je bent een teamspeler die kritisch durft te zijn en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaten.

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding op WO-niveau, bij voorkeur in de richting van Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde of HRM;
  • Minimaal 1-3 jaar werkervaring in HR of consultancy;
  • Aantoonbare affiniteit met de zorgsector;
  • Ervaring die aantoont dat je beschikt over drive, analytisch vermogen en een zelfstandige werkhouding.

FWG Advies
FWG is een advies- en onderzoeksbureau voor de zorg. Als junior adviseur zal je werkzaam zijn binnen de businessunit FWG Advies, van waaruit we onze klanten ondersteunen en adviseren op het gebied van functiewaardering en HR-beleid. Daarnaast ondersteunen we vanuit FWG Advies bij functiewaardering en organisatieontwikkeling door middel van trainingen en bijeenkomsten.

Wat bieden wij?
FWG is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Er is aandacht voor jouw talenten, je krijgt de kans om deze te ontwikkelen en de ruimte om ze in te zetten. Daar hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij, met een passend salaris conform cao GGZ en opleidingsmogelijkheden. Je werkt op ons kantoor in Utrecht en gaat regelmatig naar zorgorganisaties door het hele land. We bieden een dienstverband van 32 of 36 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Renée van Meegeren of Benthe Vos via 030-2669 400.

Enthousiast geworden?
Stuur jouw cv en motivatiebrief uiterlijk 11 maart naar vacatures@fwg.nl t.a.v. Renée van Meegeren. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FWG Trendrapport 'De zorg, ongelijk voor iedereen'

In één keer op de hoogte van toonaangevende ontwikkelingen in de zorg? In het FWG Trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’, beschrijven we vijf opvallende bewegingen in de sector, met als gemene deler: zorg die steeds meer maatwerk is, die zich richt op wat voor de unieke persoon de beste uitkomst is.

Download

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer