Junior Adviseur HR / Functiewaardering in de zorg

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een junior adviseur HR / functiewaardering in de zorg. Ben je energiek, analytisch sterk en resultaatgericht? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorgsector? Dan is deze functie bij FWG Advies zeker iets voor jou! We zoeken iemand met een scherpe blik: een collega die met betrokkenheid werkt aan de klantvraag.

Wat houdt de functie in?
Als junior adviseur adviseer en ondersteun je zorgorganisaties – met name management en HR-afdelingen – bij de toepassing, het beheer en de optimale inzet van de functiewaarderingssystemen voor de zorgsector.

Je bezoekt organisaties, analyseert de klantvraag en bent het aanspreekpunt voor HR-adviseurs of management tijdens projecten. Je stelt functiebeschrijvingen op, waardeert deze op basis van de methodiek en adviseert zorgorganisaties bij functiewaarderings- en aanverwante vraagstukken. Je hebt gevoel voor de maatschappelijke en politieke context waarin zorgorganisaties zich bevinden. In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse projecten. Ook het geven van trainingen rondom de toepassing van de functiewaarderingssystemen maakt onderdeel uit van je functie. Via het netwerk dat je onderhoudt lever je een bijdrage aan acquisitie.

Wie ben jij?
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om de vraag achter de vraag te herleiden en je kunt helder en genuanceerd schrijven en rapporteren. Je bent klantgericht en gedreven om kwaliteit te leveren. Je bent een teamspeler die kritisch durft te zijn en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaten.

Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding op WO-niveau, bij voorkeur in de richting van Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde of HRM;
  • Minimaal 1-3 jaar werkervaring in HR of consultancy;
  • Aantoonbare affiniteit met de zorgsector;
  • Ervaring die aantoont dat je beschikt over drive, analytisch vermogen en een zelfstandige werkhouding.

FWG Advies
FWG is een advies- en onderzoeksbureau voor de zorg. Als junior adviseur zal je werkzaam zijn binnen de businessunit FWG Advies, van waaruit we onze klanten ondersteunen en adviseren op het gebied van functiewaardering en HR-beleid. Het team bestaat uit veelal jonge, enthousiaste en gedreven mensen. Daarnaast ondersteunen we vanuit FWG Advies bij functiewaardering en organisatieontwikkeling door middel van trainingen en bijeenkomsten.

Wat bieden wij?
FWG is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Er is aandacht voor jouw talenten, je krijgt de kans om deze te ontwikkelen en de ruimte om ze in te zetten. Daar hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij, met een passend salaris conform cao GGZ en opleidingsmogelijkheden. Je werkt op ons kantoor in Utrecht en gaat regelmatig naar zorgorganisaties door het hele land. We bieden een dienstverband van 32 of 36 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Renée van Meegeren of Benthe Vos via 030-2669 400.

Enthousiast geworden?
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar vacatures@fwg.nl t.a.v. Renée van Meegeren. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie