Jury HR Zorg Award bekend

25/06/2019

Wie heeft het beste project voor meer werkplezier? Dit zal een vakjury, onder leiding van Philadelphiabestuurder Greet Prins, beoordelen zodra de inschrijvingstermijn op 14 augustus is verlopen. Andere juryleden van deze derde editie van de HR Zorg Award zijn: Marita Bossers (Planetree), Tjitte Alkema (NVZ), Lieke Lange (namens de winnaar 2018, Pluryn) en Elise Merlijn (FNV).

De inschrijving voor de Nationale HR Zorg Award 2019 is eind mei gestart. De afgelopen jaren werden er vele inspirerende projecten in het zonnetje gezet. Doel van de award is om elkaar te inspireren en het werkplezier in de zorg te vergroten, zodat we zorgmedewerkers behouden en instromers aantrekken. Iedereen werkzaam in of voor de zorg kan een project indienen dat bijdraagt aan meer werkplezier. Voor meer meer informatie over de Nationale HR Zorg Award, kijk op www.fwg.nl/hrzorgaward.

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder