Jury HR Zorg Award bekend

25/06/2019

Wie heeft het beste project voor meer werkplezier? Dit zal een vakjury, onder leiding van Philadelphiabestuurder Greet Prins, beoordelen zodra de inschrijvingstermijn op 14 augustus is verlopen. Andere juryleden van deze derde editie van de HR Zorg Award zijn: Marita Bossers (Planetree), Tjitte Alkema (NVZ), Lieke Lange (namens de winnaar 2018, Pluryn) en Elise Merlijn (FNV).

De inschrijving voor de Nationale HR Zorg Award 2019 is eind mei gestart. De afgelopen jaren werden er vele inspirerende projecten in het zonnetje gezet. Doel van de award is om elkaar te inspireren en het werkplezier in de zorg te vergroten, zodat we zorgmedewerkers behouden en instromers aantrekken. Iedereen werkzaam in of voor de zorg kan een project indienen dat bijdraagt aan meer werkplezier. Voor meer meer informatie over de Nationale HR Zorg Award, kijk op www.fwg.nl/hrzorgaward.

Maak kans op de Nationale HR Zorg Award 2019!

Heeft uw organisatie een creatief, innovatief of duurzaam project dat bijdraagt aan meer werkplezier? Dat mensen meer vertrouwen en eigen regie geeft? Of dat ruimte maakt voor talent, passie en vakmanschap? Stuur het project in en win de Nationale HR Zorg Award 2019!

Insturen

Onderzoek naar HR-rollen in de zorg

Na het onderzoek voor de HR Trendmonitor Zorg eind 2018, bleven de FWG-onderzoekers achter met een aantal vragen, onder andere over de rol die HR-managers in de zorg hebben. Daarom is FWG onlangs een verdiepend HR-onderzoek gestart, in samenwerking met Tilburg University en Dave Ulrich. Doet u ook mee?

Meer informatie

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder