Jury HR Zorg Award bekend

25/06/2019

Wie heeft het beste project voor meer werkplezier? Dit zal een vakjury, onder leiding van Philadelphiabestuurder Greet Prins, beoordelen zodra de inschrijvingstermijn op 14 augustus is verlopen. Andere juryleden van deze derde editie van de HR Zorg Award zijn: Marita Bossers (Planetree), Tjitte Alkema (NVZ), Lieke Lange (namens de winnaar 2018, Pluryn) en Elise Merlijn (FNV).

De inschrijving voor de Nationale HR Zorg Award 2019 is eind mei gestart. De afgelopen jaren werden er vele inspirerende projecten in het zonnetje gezet. Doel van de award is om elkaar te inspireren en het werkplezier in de zorg te vergroten, zodat we zorgmedewerkers behouden en instromers aantrekken. Iedereen werkzaam in of voor de zorg kan een project indienen dat bijdraagt aan meer werkplezier. Voor meer meer informatie over de Nationale HR Zorg Award, kijk op www.fwg.nl/hrzorgaward.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder