Kom naar hét HR-event voor de zorg!

18/06/2019

Speciaal voor onze relaties organiseren we op 1 oktober ons jaarlijkse HR-event! Dit jaar met als thema ‘Be good and show it!’, over magnetisch werkgeverschap: wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken?

Op het programma: showcases van zorgorganisaties over hun successen op dit vlak. Wat zij gemeen hebben: het lef om het ánders te doen. Anders belonen, anders organiseren, anders sturen en anders ontwikkelen. Daarnaast richten we de spotlights op de beste ideeën voor meer werkplezier, met de jaarlijkse uitreiking van de Nationale HR Zorg Award. Uw showmaster: Sabine Uitslag!

On stage: PHILADELPHIA – JP VAN DEN BENT – VAN NEYNSEL – BASALT – TANTELOUISE – TONY’S CHOCOLONELY EN, ZOJUIST BEVESTIGD, WOUTER HART!

Tickets: verzeker u van een – kosteloze – plek in het theater door u snel aan te melden! En neem ook uw collega(‘s) mee!

 

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder