Kom naar hét HR-event voor de zorg!

18/06/2019

Speciaal voor onze relaties organiseren we op 1 oktober ons jaarlijkse HR-event! Dit jaar met als thema ‘Be good and show it!’, over magnetisch werkgeverschap: wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken?

Op het programma: showcases van zorgorganisaties over hun successen op dit vlak. Wat zij gemeen hebben: het lef om het ánders te doen. Anders belonen, anders organiseren, anders sturen en anders ontwikkelen. Daarnaast richten we de spotlights op de beste ideeën voor meer werkplezier, met de jaarlijkse uitreiking van de Nationale HR Zorg Award. Uw showmaster: Sabine Uitslag!

On stage: PHILADELPHIA – JP VAN DEN BENT – VAN NEYNSEL – BASALT – TANTELOUISE – TONY’S CHOCOLONELY EN, ZOJUIST BEVESTIGD, WOUTER HART!

Tickets: verzeker u van een – kosteloze – plek in het theater door u snel aan te melden! En neem ook uw collega(‘s) mee!

 

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder