Kom naar hét HR-event voor de zorg!

18/06/2019

Speciaal voor onze relaties organiseren we op 1 oktober ons jaarlijkse HR-event! Dit jaar met als thema ‘Be good and show it!’, over magnetisch werkgeverschap: wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken?

Op het programma: showcases van zorgorganisaties over hun successen op dit vlak. Wat zij gemeen hebben: het lef om het ánders te doen. Anders belonen, anders organiseren, anders sturen en anders ontwikkelen. Daarnaast richten we de spotlights op de beste ideeën voor meer werkplezier, met de jaarlijkse uitreiking van de Nationale HR Zorg Award. Uw showmaster: Sabine Uitslag!

On stage: PHILADELPHIA – JP VAN DEN BENT – VAN NEYNSEL – BASALT – TANTELOUISE – TONY’S CHOCOLONELY EN, ZOJUIST BEVESTIGD, WOUTER HART!

Tickets: verzeker u van een – kosteloze – plek in het theater door u snel aan te melden! En neem ook uw collega(‘s) mee!

 

Maak kans op de Nationale HR Zorg Award 2019!

Heeft uw organisatie een creatief, innovatief of duurzaam project dat bijdraagt aan meer werkplezier? Dat mensen meer vertrouwen en eigen regie geeft? Of dat ruimte maakt voor talent, passie en vakmanschap? Stuur het project in en win de Nationale HR Zorg Award 2019!

Insturen

Onderzoek naar HR-rollen in de zorg

Na het onderzoek voor de HR Trendmonitor Zorg eind 2018, bleven de FWG-onderzoekers achter met een aantal vragen, onder andere over de rol die HR-managers in de zorg hebben. Daarom is FWG onlangs een verdiepend HR-onderzoek gestart, in samenwerking met Tilburg University en Dave Ulrich. Doet u ook mee?

Meer informatie

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder