Kom naar hét HR-event voor de zorg!

18/06/2019

Speciaal voor onze relaties organiseren we op 1 oktober ons jaarlijkse HR-event! Dit jaar met als thema ‘Be good and show it!’, over magnetisch werkgeverschap: wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken?

Op het programma: showcases van zorgorganisaties over hun successen op dit vlak. Wat zij gemeen hebben: het lef om het ánders te doen. Anders belonen, anders organiseren, anders sturen en anders ontwikkelen. Daarnaast richten we de spotlights op de beste ideeën voor meer werkplezier, met de jaarlijkse uitreiking van de Nationale HR Zorg Award. Uw showmaster: Sabine Uitslag!

On stage: PHILADELPHIA – JP VAN DEN BENT – VAN NEYNSEL – BASALT – TANTELOUISE – TONY’S CHOCOLONELY EN, ZOJUIST BEVESTIGD, WOUTER HART!

Tickets: verzeker u van een – kosteloze – plek in het theater door u snel aan te melden! En neem ook uw collega(‘s) mee!

 

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen