Nieuw magazine: wat zijn úw wensen?

In het nieuwe jaar smelten FWG en Progressional People samen tot FWG Progressional People. Dit betekent dat we ook onze twee magazines, Wetenswaardig en In the lead, samen gaan voegen. Hierbij streven we uiteraard naar een informatief, inhoudelijk kwalitatief en inspirerend blad. Het is dan ook hét moment om aan u als lezer te vragen wat ú hieronder verstaat.

U kunt ons via onderstaande enquête laten weten wat u interessante onderwerpen vindt en of u andere wensen of suggesties voor het blad heeft. Onder de invullers verloten we 3 trainingen of bijeenkomsten naar keuze.
(Winnaars ontvangen uiterlijk 1 maart persoonlijk bericht.)

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 2

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder