Nieuw magazine: wat zijn úw wensen?

In het nieuwe jaar smelten FWG en Progressional People samen tot FWG Progressional People. Dit betekent dat we ook onze twee magazines, Wetenswaardig en In the lead, samen gaan voegen. Hierbij streven we uiteraard naar een informatief, inhoudelijk kwalitatief en inspirerend blad. Het is dan ook hét moment om aan u als lezer te vragen wat ú hieronder verstaat.

U kunt ons via onderstaande enquête laten weten wat u interessante onderwerpen vindt en of u andere wensen of suggesties voor het blad heeft. Onder de invullers verloten we 3 trainingen of bijeenkomsten naar keuze.
(Winnaars ontvangen uiterlijk 1 maart persoonlijk bericht.)

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen