Maatregelen FWG Progressional People i.v.m. coronavirus

13/03/2020

Ook bij FWG Progressional People volgen we de situatie met betrekking tot het coronavirus op de voet en stemmen ons beleid zoveel mogelijk af op de adviezen van het RIVM. We voelen ons verantwoordelijk, zowel naar onze medewerkers en hun naasten, als naar de organisaties waar we adviseren. Als FWG Progressional People hebben we daarbij een extra verantwoordelijkheid omdat we werken in de zorg. Voor ons staan veiligheid en het dragen van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een minimale verspreiding op dit moment voorop.

Wij hebben inmiddels de volgende maatregelen genomen:

  • Voor zover dat mogelijk is werken onze medewerkers thuis. Dit heeft geen gevolgen voor de bereikbaarheid van alle collega’s. U kunt ons bereiken via de bekende telefoonnummers en e-mailadressen.
  • Heeft u een afspraak met een van onze adviseurs, dan neemt deze contact met u op om te overleggen of (en in welke vorm) de afspraak doorgang kan vinden. Zo biedt Skype bijvoorbeeld vele mogelijkheden voor 1-op-1- of groepsgesprekken.
  • Vindt de afspraak alsnog fysiek plaats? Dan is het goed om te weten dat:
    – we in ons kantoorpand in Utrecht de hygiënemaatregelen hebben opgevoerd
    – we tijdelijk geen handen schudden als begroeting (conform landelijk beleid).
  • Heeft u zich aangemeld voor een training of bijeenkomst in de FWG Academy? Wij hebben besloten om alle bijeenkomsten in ieder geval tot 1 juni aanstaande op te schorten. Hierover ontvangt u persoonlijk bericht.

Wij gaan uit van uw begrip. Als de situatie verergert, scherpen we deze maatregelen mogelijk verder aan.
We houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Directie FWG Progressional People

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen