Matchmaker Zorg

Voor de juiste klik

Met de Matchmaker Zorg kunnen zorgmedewerkers en cliënten aan elkaar worden gekoppeld op basis van voorkeuren, wensen en behoeften. In 2015 won FWG met het concept de innovatieprijs tijdens het Big Improvement Event van de Caesar Groep.

Juiste match tussen cliënt en medewerker

Als je zorg nodig hebt, wil je graag een goede relatie met je zorgmedewerker. De Matchmaker Zorg streeft naar de ideale relatie tussen cliënten en medewerkers. Dat is niet alleen prettig voor de cliënt, ook medewerkers beleven meer plezier aan hun werk als zij worden ingezet op hun interesses, persoonlijkheid en talenten.

Cliëntgerichte zorg

Met de Matchmaker Zorg kan zorg meer vanuit cliëntperspectief worden georganiseerd, waardoor:

  • cliënten de best passende zorgmedewerker krijgen
  • medewerkers aangesproken worden op hun interesses en talenten
  • de organisatie stuurinformatie tot haar beschikking heeft

Matchmaker Zorg inzetten in uw organisatie?

Momenteel is de applicatie in ontwikkeling. We betrekken daarbij cliënten en medewerkers uit diverse zorgbranches. Werkt het systeem goed? Is het makkelijk in gebruik? Welke selectiecriteria zijn logisch voor cliënten? Als het concept goed aansluit op de praktijk, maken we de applicatie beschikbaar voor andere organisaties en branches. Heeft u interesse in een pilot of demonstratie? Neem dan contact op met Joris Kuppens via 030-2669 400.

U leest meer over de Matchmaker Zorg op matchmakerzorg.nl.

Joris Kuppens

Adviseur Progressional People