Barbara de Jong

Senior adviseur

Barbara is senior adviseur bij FWG Progressional People. Onder de vlag van ‘Mens & Organisatie’ adviseert zij organisaties bij HR-vraagstukken.

“Ik ben een adviseur die zicht niet bezighoudt met het ‘ontwikkelen van functies’, maar richt mij graag op ‘het ontwikkelen van mensen’. Een ontwikkelingsgerichte ‘bril’ die zowel op individueel, als op teamniveau van belang is. En speelt op bestuursniveau, maar ook bij de zorgprofessional in het veld. Ik help organisaties met vraagstukken als: hoe om te gaan met werkdruk of hoe vergroten we het werkplezier? Maar ook: hoe ervaren zorgprofessionals persoonlijk leiderschap en hoe laten zij dit zien? En hoe geven we ons leiderschapsprofiel vorm en behalen we onze strategische doelen? Met mijn praktische en persoonlijke werkwijze komen we gezamenlijk tot een passend traject.”

Bij sommige organisaties resulteert het enthousiasme van Barbara in een Incompany-training. “Organisaties willen soms het draagvlak over een onderwerp verbreden. Ik verzorg dan een interne workshop over bijvoorbeeld werkplezier of leiderschap. Met mijn rust, humor en doelgerichtheid weet ik ze vaak enthousiast te krijgen!”

Expertises

  • Talentonwikkeling en talentassessments
  • Leiderschapsontwikkeling en persoonlijk leiderschap
  • Procesbegeleiding en intervisie

030-2669 429

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder