Bram de Gier

Senior adviseur

Bram opent een gesprek met een organisatie het liefst zo open mogelijk met ‘Waarmee kan ik je helpen?’. Met zijn brede ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden kan hij elke HR-afdeling van advies voorzien. In de zestien jaar bij PGGM, later PFZW, heeft hij een speciale HR-adviestak voor de zorg opgezet. ‘In de wisselwerking mens-werk-organisatie zitten vele aspecten. Ik ga altijd uit van het bestaande: in hoeverre werkt dat nog en hoe kunnen wij het beter maken? Ik help zorgorganisaties graag met strategische ontwerpvraagstukken.’

Expertises:

030-2669 447

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen