Bram de Gier

Senior adviseur

Bram opent een gesprek met een organisatie het liefst zo open mogelijk met ‘Waarmee kan ik je helpen?’. Met zijn brede ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden kan hij elke HR-afdeling van advies voorzien. In de zestien jaar bij PGGM, later PFZW, heeft hij een speciale HR-adviestak voor de zorg opgezet. ‘In de wisselwerking mens-werk-organisatie zitten vele aspecten. Ik ga altijd uit van het bestaande: in hoeverre werkt dat nog en hoe kunnen wij het beter maken? Ik help zorgorganisaties graag met strategische ontwerpvraagstukken.’

Expertises:

030-2669 447

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder