Bram de Gier

Senior adviseur

Bram opent een gesprek met een organisatie het liefst zo open mogelijk met ‘Waarmee kan ik je helpen?’. Met zijn brede ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden kan hij elke HR-afdeling van advies voorzien. In de zestien jaar bij PGGM, later PFZW, heeft hij een speciale HR-adviestak voor de zorg opgezet. ‘In de wisselwerking mens-werk-organisatie zitten vele aspecten. Ik ga altijd uit van het bestaande: in hoeverre werkt dat nog en hoe kunnen wij het beter maken? Ik help zorgorganisaties graag met strategische ontwerpvraagstukken.’

Expertises:

030-2669 447

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder