Bram de Gier

Senior adviseur

Bram opent een gesprek met een organisatie het liefst zo open mogelijk met ‘Waarmee kan ik je helpen?’. Met zijn brede ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden kan hij elke HR-afdeling van advies voorzien. In de zestien jaar bij PGGM, later PFZW, heeft hij een speciale HR-adviestak voor de zorg opgezet. ‘In de wisselwerking mens-werk-organisatie zitten vele aspecten. Ik ga altijd uit van het bestaande: in hoeverre werkt dat nog en hoe kunnen wij het beter maken? Ik help zorgorganisaties graag met strategische ontwerpvraagstukken.’

Expertises:

030-2669447

Maak kans op de Nationale HR Zorg Award 2019!

Heeft uw organisatie een creatief, innovatief of duurzaam project dat bijdraagt aan meer werkplezier? Dat mensen meer vertrouwen en eigen regie geeft? Of dat ruimte maakt voor talent, passie en vakmanschap? Stuur het project in en win de Nationale HR Zorg Award 2019!

Insturen

Onderzoek naar HR-rollen in de zorg

Na het onderzoek voor de HR Trendmonitor Zorg eind 2018, bleven de FWG-onderzoekers achter met een aantal vragen, onder andere over de rol die HR-managers in de zorg hebben. Daarom is FWG onlangs een verdiepend HR-onderzoek gestart, in samenwerking met Tilburg University en Dave Ulrich. Doet u ook mee?

Meer informatie

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder