Chris-Jan van Leeuwen

Senior adviseur

Chris-Jan heeft zijn gehele carrière geopereerd in politieke omgevingen. Hij heeft veel ervaring met de diverse belangen van vakbonden, werkgeversorganisaties en onderhandelingen aan cao-tafels. Bij PFZW HR Advies kwam hij voor het eerst in aanraking met SPP, zowel op cao- als werkgeversniveau. Hij heeft diverse zorgorganisaties geholpen om SPP en HR analytics op een pragmatische manier in te zetten. ‘SPP is thema nummer één in de zorg, maar het wordt te vaak gezien als doel in plaats van middel. Ik krijg er energie van om in een organisatie te duiken, deze inzicht te geven in het gewenste personeelsbestand én te helpen met de implementatie van SPP, tot op het niveau van de werkvloer.’

Expertises:

030-2669 469

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder