Chris-Jan van Leeuwen

Senior adviseur

Chris-Jan heeft zijn gehele carrière geopereerd in politieke omgevingen. Hij heeft veel ervaring met de diverse belangen van vakbonden, werkgeversorganisaties en onderhandelingen aan cao-tafels. Bij PFZW HR Advies kwam hij voor het eerst in aanraking met SPP, zowel op cao- als werkgeversniveau. Hij heeft diverse zorgorganisaties geholpen om SPP en HR analytics op een pragmatische manier in te zetten. ‘SPP is thema nummer één in de zorg, maar het wordt te vaak gezien als doel in plaats van middel. Ik krijg er energie van om in een organisatie te duiken, deze inzicht te geven in het gewenste personeelsbestand én te helpen met de implementatie van SPP, tot op het niveau van de werkvloer.’

Expertises:

  • SPP
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Cao-begeleiding / -harmonisatie

030-2669469

Maak kans op de Nationale HR Zorg Award 2019!

Heeft uw organisatie een creatief, innovatief of duurzaam project dat bijdraagt aan meer werkplezier? Dat mensen meer vertrouwen en eigen regie geeft? Of dat ruimte maakt voor talent, passie en vakmanschap? Stuur het project in en win de Nationale HR Zorg Award 2019!

Insturen

Onderzoek naar HR-rollen in de zorg

Na het onderzoek voor de HR Trendmonitor Zorg eind 2018, bleven de FWG-onderzoekers achter met een aantal vragen, onder andere over de rol die HR-managers in de zorg hebben. Daarom is FWG onlangs een verdiepend HR-onderzoek gestart, in samenwerking met Tilburg University en Dave Ulrich. Doet u ook mee?

Meer informatie

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder