Chris-Jan van Leeuwen

Senior adviseur

Chris-Jan heeft zijn gehele carrière geopereerd in politieke omgevingen. Hij heeft veel ervaring met de diverse belangen van vakbonden, werkgeversorganisaties en onderhandelingen aan cao-tafels. Bij PFZW HR Advies kwam hij voor het eerst in aanraking met SPP, zowel op cao- als werkgeversniveau. Hij heeft diverse zorgorganisaties geholpen om SPP en HR analytics op een pragmatische manier in te zetten. ‘SPP is thema nummer één in de zorg, maar het wordt te vaak gezien als doel in plaats van middel. Ik krijg er energie van om in een organisatie te duiken, deze inzicht te geven in het gewenste personeelsbestand én te helpen met de implementatie van SPP, tot op het niveau van de werkvloer.’

Expertises:

  • Strategische personeelsplanning (SPP)
  • Duurzame inzetbaarheid (generatiebeleid)
  • Arbeidsvoorwaardenvorming
  • Cao-vraagstukken (harmonisering inclusief sociaal plan)

030-2669 469

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder