Corine Brunekreef

• Flexibele personeelsinzet • Roosterprocessen • Roostersystemen • Organisatie inrichting • Projectmanagement •

Daadkrachtige flex-specialist met oog voor de mens

Profiel

Corine adviseert zorgorganisaties over hoe zij het beste met hun flexibele medewerkersschil kunnen omgaan. Ze kan een visie op flexibele arbeid opzetten, deze vertalen naar beleid en een organisatie ernaar inrichten. Dit doet ze altijd met veel daadkracht, betrokkenheid en oog voor de mens. Haar hart ligt in de zorg. ‘Uiteindelijk doe ik het voor de cliënten. Zij hebben behoefte aan gekwalificeerd personeel, maar ook aan een bekend gezicht, niet steeds wisselende mensen aan hun bed.’ Corine weet alles van flex-/roosterbureaus, roostersystemen en roosterprocessen. Ze heeft er bewust voor gekozen om zich te specialiseren in flexibiliteit van arbeid in de zorg. ‘De structuur binnen zorgorganisaties blijft veranderen en daardoor blijft mijn vakgebied ook zo interessant.’

Recente projecten

  • Adviseur Regionaal Flexbureau – Rivas Zorggroep, De Merwelanden en Het Spectrum
  • Interim Manager en Adviseur Flexbureau – Atlant, Apeldoorn
  • Adviseur project plannen en roosteren – Stichting Pergamijn, Echt


Wilt u meer weten over Corine Brunekreef en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder