Corine Brunekreef

• Flexibele personeelsinzet • Roosterprocessen • Roostersystemen • Organisatie inrichting • Projectmanagement •

Daadkrachtige flex-specialist met oog voor de mens

Profiel

Corine adviseert zorgorganisaties over hoe zij het beste met hun flexibele medewerkersschil kunnen omgaan. Ze kan een visie op flexibele arbeid opzetten, deze vertalen naar beleid en een organisatie ernaar inrichten. Dit doet ze altijd met veel daadkracht, betrokkenheid en oog voor de mens. Haar hart ligt in de zorg. ‘Uiteindelijk doe ik het voor de cliënten. Zij hebben behoefte aan gekwalificeerd personeel, maar ook aan een bekend gezicht, niet steeds wisselende mensen aan hun bed.’ Corine weet alles van flex-/roosterbureaus, roostersystemen en roosterprocessen. Ze heeft er bewust voor gekozen om zich te specialiseren in flexibiliteit van arbeid in de zorg. ‘De structuur binnen zorgorganisaties blijft veranderen en daardoor blijft mijn vakgebied ook zo interessant.’

Recente projecten

  • Adviseur Regionaal Flexbureau – Rivas Zorggroep, De Merwelanden en Het Spectrum
  • Interim Manager en Adviseur Flexbureau – Atlant, Apeldoorn
  • Adviseur project plannen en roosteren – Stichting Pergamijn, Echt


Wilt u meer weten over Corine Brunekreef en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder