Corine Brunekreef

• Flexibele personeelsinzet • Roosterprocessen • Roostersystemen • Organisatie inrichting • Projectmanagement •

Daadkrachtige flex-specialist met oog voor de mens

Profiel

Corine adviseert zorgorganisaties over hoe zij het beste met hun flexibele medewerkersschil kunnen omgaan. Ze kan een visie op flexibele arbeid opzetten, deze vertalen naar beleid en een organisatie ernaar inrichten. Dit doet ze altijd met veel daadkracht, betrokkenheid en oog voor de mens. Haar hart ligt in de zorg. ‘Uiteindelijk doe ik het voor de cliënten. Zij hebben behoefte aan gekwalificeerd personeel, maar ook aan een bekend gezicht, niet steeds wisselende mensen aan hun bed.’ Corine weet alles van flex-/roosterbureaus, roostersystemen en roosterprocessen. Ze heeft er bewust voor gekozen om zich te specialiseren in flexibiliteit van arbeid in de zorg. ‘De structuur binnen zorgorganisaties blijft veranderen en daardoor blijft mijn vakgebied ook zo interessant.’

Recente projecten

  • Adviseur Regionaal Flexbureau – Rivas Zorggroep, De Merwelanden en Het Spectrum
  • Interim Manager en Adviseur Flexbureau – Atlant, Apeldoorn
  • Adviseur project plannen en roosteren – Stichting Pergamijn, Echt


Wilt u meer weten over Corine Brunekreef en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen