Floortje Schiks

Projectleider Academy

Floortje is Projectleider Academy bij FWG Progressional People. Zij zorgt voor een actueel en passend trainingsaanbod voor zorgorganisaties. “Binnen deze functie verbind ik de kennis intern met de vraagstukken extern. Die rol als ‘verbinder’ pas ik veel breder toe. Zo ben ik ook medeverantwoordelijk voor Experts on Demand: een club freelance professionals met een specifieke expertise op HR-gebied. Ik koppel hen aan de betreffende vraagstukken bij onze klanten. Ook ben ik aangesloten bij de beweging werkplezier en aanspreekpunt voor klanten bij veel andere projecten. ”

Met haar master in Communicatiewetenschap ademt Floortje ‘communicatie’. “Ik heb al veel ervaring met het ontwikkelen van trainingen. Toch kijk ik weer elke dag opnieuw hoe je informatie goed overbrengt en of de mens ín de training centraal staat. Ik help onze trainers met mensen op hun gemak te stellen, het ijs te breken en een ieder aan het woord te laten.”

030-2669 437

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder