Frank Kanters

• Klant-/cliëntgerichtheid • Commerciële vaardigheden • Internal branding • Cultuurverandering • Corporate identity •

Mensen helpen bij hun ontwikkeling

Profiel

‘Growing people and business together’ is Frank zijn credo. Oftewel, om succesvol te blijven moeten organisaties en mensen zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Frank biedt training en advies op diverse HR- en bedrijfskundige thema’s. Hij heeft een zeer brede achtergrond in commerciële functies, in HR, in diverse sectoren ook buiten de zorg. En hij treedt bijvoorbeeld ook op als docent bij hogescholen. De grote gemene deler in zijn werk is klant (of cliënt/patiënt)contact. ‘Het zijn de mensen die het verschil maken voor een organisatie, niet de producten of diensten. Daarom help ik graag bij hun ontwikkeling.’ Frank is van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. ‘Ik sta dicht bij een team en zet medewerkers tot prestaties aan. Mijn sterkste punt is de combinatie van een analytische en pragmatische benadering en mijn vermogen om mensen te stimuleren zich te ontwikkelen.’

Recente projecten

  • Hoe win ik het vertrouwen van mijn klanten/cliënten? – consultants bij ICT dienstverlener
  • Van mentor naar coach – docententeam van onderwijsinstelling
  • Onderscheidende kernwaarden en bijbehorend gedrag – facilitair dienstverlener


Wilt u meer weten over Frank Kanters en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder