Frank Kanters

• Klant-/cliëntgerichtheid • Commerciële vaardigheden • Internal branding • Cultuurverandering • Corporate identity •

Mensen helpen bij hun ontwikkeling

Profiel

‘Growing people and business together’ is Frank zijn credo. Oftewel, om succesvol te blijven moeten organisaties en mensen zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Frank biedt training en advies op diverse HR- en bedrijfskundige thema’s. Hij heeft een zeer brede achtergrond in commerciële functies, in HR, in diverse sectoren ook buiten de zorg. En hij treedt bijvoorbeeld ook op als docent bij hogescholen. De grote gemene deler in zijn werk is klant (of cliënt/patiënt)contact. ‘Het zijn de mensen die het verschil maken voor een organisatie, niet de producten of diensten. Daarom help ik graag bij hun ontwikkeling.’ Frank is van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. ‘Ik sta dicht bij een team en zet medewerkers tot prestaties aan. Mijn sterkste punt is de combinatie van een analytische en pragmatische benadering en mijn vermogen om mensen te stimuleren zich te ontwikkelen.’

Recente projecten

  • Hoe win ik het vertrouwen van mijn klanten/cliënten? – consultants bij ICT dienstverlener
  • Van mentor naar coach – docententeam van onderwijsinstelling
  • Onderscheidende kernwaarden en bijbehorend gedrag – facilitair dienstverlener


Wilt u meer weten over Frank Kanters en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder