Frank Kanters

• Klant-/cliëntgerichtheid • Commerciële vaardigheden • Internal branding • Cultuurverandering • Corporate identity •

Mensen helpen bij hun ontwikkeling

Profiel

‘Growing people and business together’ is Frank zijn credo. Oftewel, om succesvol te blijven moeten organisaties en mensen zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Frank biedt training en advies op diverse HR- en bedrijfskundige thema’s. Hij heeft een zeer brede achtergrond in commerciële functies, in HR, in diverse sectoren ook buiten de zorg. En hij treedt bijvoorbeeld ook op als docent bij hogescholen. De grote gemene deler in zijn werk is klant (of cliënt/patiënt)contact. ‘Het zijn de mensen die het verschil maken voor een organisatie, niet de producten of diensten. Daarom help ik graag bij hun ontwikkeling.’ Frank is van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. ‘Ik sta dicht bij een team en zet medewerkers tot prestaties aan. Mijn sterkste punt is de combinatie van een analytische en pragmatische benadering en mijn vermogen om mensen te stimuleren zich te ontwikkelen.’

Recente projecten

  • Hoe win ik het vertrouwen van mijn klanten/cliënten? – consultants bij ICT dienstverlener
  • Van mentor naar coach – docententeam van onderwijsinstelling
  • Onderscheidende kernwaarden en bijbehorend gedrag – facilitair dienstverlener


Wilt u meer weten over Frank Kanters en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen