Frank van der Graaf

• HR-management • Strategisch HR-beleid • Verandermanagement • Reorganisatie • Fusie •

Brede basis vanuit diverse sectoren

Profiel

Vanuit zijn rol als HR-manager/leidinggevende ligt Frank zijn expertise op het gebied van HR- en verandermanagement en strategische projecten. In verandermanagement is hij een bouwer met veelzijdige ervaring, die vakkennis op strategisch niveau combineert met een mensgerichte en coachende managementstijl. Zo heeft hij ruime HR-ervaring in complexe en veranderende werkomgevingen binnen de overheidssector, de zorg en in commerciële organisaties. Frank is werkzaam geweest als leidinggevende van HR-afdelingen, als MT-lid, als adviseur van de Raad van Bestuur en heeft samengewerkt met ondernemingsraden en vakbonden. Door zijn brede ervaring belicht hij vraagstukken vanuit een breed perspectief. ‘Ik zie mezelf als een inspirator, gericht op de HR-strategische werkagenda, gekoppeld aan organisatiedoelen. Ik ben verbindend, resultaat- en samenwerkingsgericht in de aanpak en tactvol opererend met gevoel voor verhoudingen.’ Frank zorgt voor beweging, doelgericht en daadkrachtig, maar met balans.

Recente projecten

  • Manager P&O – Realisatie transitie Apotheek Haagse Ziekenhuizen


Wilt u meer weten over Frank van der Graaf en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder