Frank van der Graaf

• HR-management • Strategisch HR-beleid • Verandermanagement • Reorganisatie • Fusie •

Brede basis vanuit diverse sectoren

Profiel

Vanuit zijn rol als HR-manager/leidinggevende ligt Frank zijn expertise op het gebied van HR- en verandermanagement en strategische projecten. In verandermanagement is hij een bouwer met veelzijdige ervaring, die vakkennis op strategisch niveau combineert met een mensgerichte en coachende managementstijl. Zo heeft hij ruime HR-ervaring in complexe en veranderende werkomgevingen binnen de overheidssector, de zorg en in commerciële organisaties. Frank is werkzaam geweest als leidinggevende van HR-afdelingen, als MT-lid, als adviseur van de Raad van Bestuur en heeft samengewerkt met ondernemingsraden en vakbonden. Door zijn brede ervaring belicht hij vraagstukken vanuit een breed perspectief. ‘Ik zie mezelf als een inspirator, gericht op de HR-strategische werkagenda, gekoppeld aan organisatiedoelen. Ik ben verbindend, resultaat- en samenwerkingsgericht in de aanpak en tactvol opererend met gevoel voor verhoudingen.’ Frank zorgt voor beweging, doelgericht en daadkrachtig, maar met balans.

Recente projecten

  • Manager P&O – Realisatie transitie Apotheek Haagse Ziekenhuizen


Wilt u meer weten over Frank van der Graaf en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder