Frank van der Graaf

• HR-management • Strategisch HR-beleid • Verandermanagement • Reorganisatie • Fusie •

Brede basis vanuit diverse sectoren

Profiel

Vanuit zijn rol als HR-manager/leidinggevende ligt Frank zijn expertise op het gebied van HR- en verandermanagement en strategische projecten. In verandermanagement is hij een bouwer met veelzijdige ervaring, die vakkennis op strategisch niveau combineert met een mensgerichte en coachende managementstijl. Zo heeft hij ruime HR-ervaring in complexe en veranderende werkomgevingen binnen de overheidssector, de zorg en in commerciële organisaties. Frank is werkzaam geweest als leidinggevende van HR-afdelingen, als MT-lid, als adviseur van de Raad van Bestuur en heeft samengewerkt met ondernemingsraden en vakbonden. Door zijn brede ervaring belicht hij vraagstukken vanuit een breed perspectief. ‘Ik zie mezelf als een inspirator, gericht op de HR-strategische werkagenda, gekoppeld aan organisatiedoelen. Ik ben verbindend, resultaat- en samenwerkingsgericht in de aanpak en tactvol opererend met gevoel voor verhoudingen.’ Frank zorgt voor beweging, doelgericht en daadkrachtig, maar met balans.

Recente projecten

  • Manager P&O – Realisatie transitie Apotheek Haagse Ziekenhuizen


Wilt u meer weten over Frank van der Graaf en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen