Gersji Rodrigues Pereira

• Interim management • Kennisoverdracht en coaching • Strategische (her)oriëntatie • Organisatieontwikkeling • Kwaliteit en veiligheid •

Bestuurlijke ervaring met specialisme kwaliteit en veiligheid

Profiel

Gersji heeft veel ervaring in het leiden van grote zorgorganisaties. Hij bekleedde meerdere management-, bestuur- en toezichtfuncties. Hij heeft 30 jaar ervaring in diverse zorgbranches in binnen- en buitenland en voelt zich een ‘zorgdier in hart en nieren’. Een van Gersji’s expertises is het ontwikkelen van visie en strategie met (middel)lange termijndoelen, en het inrichten van een daarbij passende organisatie. Als interim manager kan hij management of bestuur (tijdelijk) vervangen. Of optreden als klankbord / coach van jonge bestuurders. Daarnaast is hij consultant op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo heeft hij diverse zorgorganisaties begeleid bij de implementatie van een kwaliteitssysteem. Maar geeft hij ook advies aan zorgorganisaties die het aantal regels en protocollen juist willen verminderen.

Recente projecten

  • Visie- en strategieontwikkeling met RvB en RvT – Wit-Gele Kruis resp. Stichting Birgen di Rosario, Curacao
  • Assessment SEH – Fundashon Mariadal, Bonaire
  • Functieverdeling ziekenhuizen en ‘kleine vakken’, advies voor Ministerie van Gezondheid, Curacao
  • Begeleiding voorbereiding accreditatie, Máxima Medisch Centrum, Eindhoven


Wilt u meer weten over Gersji Rodrigues Pereira en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder