Gersji Rodrigues Pereira

• Interim management • Kennisoverdracht en coaching • Strategische (her)oriëntatie • Organisatieontwikkeling • Kwaliteit en veiligheid •

Bestuurlijke ervaring met specialisme kwaliteit en veiligheid

Profiel

Gersji heeft veel ervaring in het leiden van grote zorgorganisaties. Hij bekleedde meerdere management-, bestuur- en toezichtfuncties. Hij heeft 30 jaar ervaring in diverse zorgbranches in binnen- en buitenland en voelt zich een ‘zorgdier in hart en nieren’. Een van Gersji’s expertises is het ontwikkelen van visie en strategie met (middel)lange termijndoelen, en het inrichten van een daarbij passende organisatie. Als interim manager kan hij management of bestuur (tijdelijk) vervangen. Of optreden als klankbord / coach van jonge bestuurders. Daarnaast is hij consultant op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo heeft hij diverse zorgorganisaties begeleid bij de implementatie van een kwaliteitssysteem. Maar geeft hij ook advies aan zorgorganisaties die het aantal regels en protocollen juist willen verminderen.

Recente projecten

  • Visie- en strategieontwikkeling met RvB en RvT – Wit-Gele Kruis resp. Stichting Birgen di Rosario, Curacao
  • Assessment SEH – Fundashon Mariadal, Bonaire
  • Functieverdeling ziekenhuizen en ‘kleine vakken’, advies voor Ministerie van Gezondheid, Curacao
  • Begeleiding voorbereiding accreditatie, Máxima Medisch Centrum, Eindhoven


Wilt u meer weten over Gersji Rodrigues Pereira en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen