Hans Krikke

• Conflictbeheersing • Organisatieverandering • Coördinator Experts on demand •

Hans is een ervaren bemiddelaar en adviseur. Als voormalig HR-manager is hij bekend met beide kanten van de tafel. Hij is gespecialiseerd in zowel bemiddeling bij conflicten als in advisering bij veranderingen in organisaties. Conflicten en veranderingen hebben één ding gemeen: ze werken vaak verlammend op samenwerking en organisatie. Hans treedt op als mediator in arbeidsconflicten – van werkvloer tot boardroom – en begeleidt partijen in het vinden van aanvaardbare oplossingen in zakelijke geschillen. Daarnaast begeleidt hij directies en HR-afdelingen in het realiseren van strategische doelen rondom actuele thema’s als vitaliteit, flexibilisering, capaciteitsmanagement en verzuimreductie.

Coördinator Experts on demand 
Naast zijn werk als mediator en adviseur op interim basis, is Hans ook algemeen coördinator van de Experts on demand pool van FWG Progressional People. Heeft u een vraagstuk waarbij u Hans, of een van de andere Experts on demand wilt inzetten? Dan kunt u voor meer informatie en een offerte contact met hem opnemen.

030-2669 400 / 06-54765236

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder