Hans Krikke

• Conflictbeheersing • Organisatieverandering • Coördinator Experts on demand •

Hans is een ervaren bemiddelaar en adviseur. Als voormalig HR-manager is hij bekend met beide kanten van de tafel. Hij is gespecialiseerd in zowel bemiddeling bij conflicten als in advisering bij veranderingen in organisaties. Conflicten en veranderingen hebben één ding gemeen: ze werken vaak verlammend op samenwerking en organisatie. Hans treedt op als mediator in arbeidsconflicten – van werkvloer tot boardroom – en begeleidt partijen in het vinden van aanvaardbare oplossingen in zakelijke geschillen. Daarnaast begeleidt hij directies en HR-afdelingen in het realiseren van strategische doelen rondom actuele thema’s als vitaliteit, flexibilisering, capaciteitsmanagement en verzuimreductie.

Coördinator Experts on demand 
Naast zijn werk als mediator en adviseur op interim basis, is Hans ook algemeen coördinator van de Experts on demand pool van FWG Progressional People. Heeft u een vraagstuk waarbij u Hans, of een van de andere Experts on demand wilt inzetten? Dan kunt u voor meer informatie en een offerte contact met hem opnemen.

030-2669 400 / 06-54765236

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder