Hans Krikke

• Conflictbeheersing • Organisatieverandering • Coördinator Experts on demand •

Hans is een ervaren bemiddelaar en adviseur. Als voormalig HR-manager is hij bekend met beide kanten van de tafel. Hij is gespecialiseerd in zowel bemiddeling bij conflicten als in advisering bij veranderingen in organisaties. Conflicten en veranderingen hebben één ding gemeen: ze werken vaak verlammend op samenwerking en organisatie. Hans treedt op als mediator in arbeidsconflicten – van werkvloer tot boardroom – en begeleidt partijen in het vinden van aanvaardbare oplossingen in zakelijke geschillen. Daarnaast begeleidt hij directies en HR-afdelingen in het realiseren van strategische doelen rondom actuele thema’s als vitaliteit, flexibilisering, capaciteitsmanagement en verzuimreductie.

Coördinator Experts on demand 
Naast zijn werk als mediator en adviseur op interim basis, is Hans ook algemeen coördinator van de Experts on demand pool van FWG Progressional People. Heeft u een vraagstuk waarbij u Hans, of een van de andere Experts on demand wilt inzetten? Dan kunt u voor meer informatie en een offerte contact met hem opnemen.

030-2669 400 / 06-54765236

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

Met ruim 10 jaar ervaring in het doen van trendonderzoek in de zorg hebben we een krachtige basis om de huidige triggers, trends en ontwikkelingen te duiden. Hiermee willen we inzicht geven in deze ontwikkelingen zodat zorgorganisaties hierop kunnen anticiperen. Daarom publiceren we dit jaar een reeks essays over de belangrijkste ontwikkelingen, met als eerste thema: ‘Onder druk wordt alles vloeibaar. Hoe willen we dat het stolt?’

DOWNLOAD ESSAY #1

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder