Jacqueline Engelen

• HR-management • Innovatieprocessen • Verandermanagement • Organisatie inrichting • Projectmanagement •

‘Ik word graag uitgedaagd!’

Profiel

Jacqueline houdt van het nieuwe en onverwachte. Ze krijgt de meeste energie van plekken waar reuring is. Teams met een veranderopgave die niet goed weten hoe ze deze op kunnen pakken. Ze heeft veel ervaring in HR-management in de zorg. Daarbij werkt ze het liefst in de driehoek: HR – innovatie – veranderprocessen. ‘Ik houd van organisaties die leven! En ik word graag uitgedaagd in mijn opdrachten.’ Jacqueline helpt teams graag met hun verander- of innovatieopgave en is goed in processen op orde brengen. Ze heeft een helikopterview waardoor ze snel analyses kan maken en heeft daarbij ook oog voor wat de ander belangrijk vindt. Door haar brede ervaring kan ze zowel schakelen op bestuurs- als teamniveau en neemt mensen met veel energie mee in (veranderings)processen.

Recente projecten

  • Projectleider ‘walk the talk’ – Utrechtzorg, Houten
  • Lid Raad van Toezicht – Humanitas Onder Dak, Hengelo
  • Adviseur KICK Next Level (‘toekomst-proof’ aanbieden van de KICK-protocollen (werkinstructies voor zorgprofessionals in de langdurige zorg)) – Vilans, Utrecht
  • Projectleider Augmented Reality nieuw leren in de zorg – Vilans, Utrecht


Wilt u meer weten over Jacqueline Engelen en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder