Jacqueline Engelen

• HR-management • Innovatieprocessen • Verandermanagement • Organisatie inrichting • Projectmanagement •

‘Ik word graag uitgedaagd!’

Profiel

Jacqueline houdt van het nieuwe en onverwachte. Ze krijgt de meeste energie van plekken waar reuring is. Teams met een veranderopgave die niet goed weten hoe ze deze op kunnen pakken. Ze heeft veel ervaring in HR-management in de zorg. Daarbij werkt ze het liefst in de driehoek: HR – innovatie – veranderprocessen. ‘Ik houd van organisaties die leven! En ik word graag uitgedaagd in mijn opdrachten.’ Jacqueline helpt teams graag met hun verander- of innovatieopgave en is goed in processen op orde brengen. Ze heeft een helikopterview waardoor ze snel analyses kan maken en heeft daarbij ook oog voor wat de ander belangrijk vindt. Door haar brede ervaring kan ze zowel schakelen op bestuurs- als teamniveau en neemt mensen met veel energie mee in (veranderings)processen.

Recente projecten

  • Projectleider ‘walk the talk’ – Utrechtzorg, Houten
  • Lid Raad van Toezicht – Humanitas Onder Dak, Hengelo
  • Adviseur KICK Next Level (‘toekomst-proof’ aanbieden van de KICK-protocollen (werkinstructies voor zorgprofessionals in de langdurige zorg)) – Vilans, Utrecht
  • Projectleider Augmented Reality nieuw leren in de zorg – Vilans, Utrecht


Wilt u meer weten over Jacqueline Engelen en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen