Jacqueline Engelen

• HR-management • Innovatieprocessen • Verandermanagement • Organisatie inrichting • Projectmanagement •

‘Ik word graag uitgedaagd!’

Profiel

Jacqueline houdt van het nieuwe en onverwachte. Ze krijgt de meeste energie van plekken waar reuring is. Teams met een veranderopgave die niet goed weten hoe ze deze op kunnen pakken. Ze heeft veel ervaring in HR-management in de zorg. Daarbij werkt ze het liefst in de driehoek: HR – innovatie – veranderprocessen. ‘Ik houd van organisaties die leven! En ik word graag uitgedaagd in mijn opdrachten.’ Jacqueline helpt teams graag met hun verander- of innovatieopgave en is goed in processen op orde brengen. Ze heeft een helikopterview waardoor ze snel analyses kan maken en heeft daarbij ook oog voor wat de ander belangrijk vindt. Door haar brede ervaring kan ze zowel schakelen op bestuurs- als teamniveau en neemt mensen met veel energie mee in (veranderings)processen.

Recente projecten

  • Projectleider ‘walk the talk’ – Utrechtzorg, Houten
  • Lid Raad van Toezicht – Humanitas Onder Dak, Hengelo
  • Adviseur KICK Next Level (‘toekomst-proof’ aanbieden van de KICK-protocollen (werkinstructies voor zorgprofessionals in de langdurige zorg)) – Vilans, Utrecht
  • Projectleider Augmented Reality nieuw leren in de zorg – Vilans, Utrecht


Wilt u meer weten over Jacqueline Engelen en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder