Jan-Hein Broekman

• Strategisch HR-beleid • HR-management • Reorganisatie • Functiewaardering en IBC • Projectmanagement • Interim management •

Geeft mensen de ruimte

Profiel

Jan-Hein zoekt graag verbinding met mensen. Zo voelt hij zich comfortabel als P&O-adviseur in een MT in contact met de Raad van Bestuur. Maar ook als voorzitter van een IBC in contact met medewerkers. ‘In het HR-vak moet je altijd naar de menselijke kant kijken. Ik geef iemand graag de ruimte om zijn verhaal te doen, zodat ik het goed kan begrijpen. Ik heb inmiddels honderden IBC-bezwaren behandeld en ben er trots op dat het altijd lukt om met de commissie tot een unaniem advies te komen.’ Hij vindt de combinatie van beide functies ideaal, omdat hij door zijn IBC-werk kijkjes in diverse zorgkeukens heeft en dat kan meenemen in zijn functie als HR-manager. Jan-Hein heeft in zijn vrije tijd veel aan bergsport gedaan en hanteert in zijn werk een soortgelijke filosofie: als je een berg wilt beklimmen, is het gemakkelijk om de top te zien. Maar om daar te komen moet je eerst weten waar je staat, waarna je de route kunt uitstippelen.

Recente projecten

  • Manager P&O – Haagse Wijk- en Woonzorg, Den Haag (voorheen Meavita)
  • Interim Manager Personeelszaken – Pameijer, Rotterdam
  • Doorlopend: voorzitter diverse Interne Bezwaren Commissies (IBC) functiewaardering en FWG


Wilt u meer weten over Jan-Hein Broekman en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder