Jan-Hein Broekman

• Strategisch HR-beleid • HR-management • Reorganisatie • Functiewaardering en IBC • Projectmanagement • Interim management •

Geeft mensen de ruimte

Profiel

Jan-Hein zoekt graag verbinding met mensen. Zo voelt hij zich comfortabel als P&O-adviseur in een MT in contact met de Raad van Bestuur. Maar ook als voorzitter van een IBC in contact met medewerkers. ‘In het HR-vak moet je altijd naar de menselijke kant kijken. Ik geef iemand graag de ruimte om zijn verhaal te doen, zodat ik het goed kan begrijpen. Ik heb inmiddels honderden IBC-bezwaren behandeld en ben er trots op dat het altijd lukt om met de commissie tot een unaniem advies te komen.’ Hij vindt de combinatie van beide functies ideaal, omdat hij door zijn IBC-werk kijkjes in diverse zorgkeukens heeft en dat kan meenemen in zijn functie als HR-manager. Jan-Hein heeft in zijn vrije tijd veel aan bergsport gedaan en hanteert in zijn werk een soortgelijke filosofie: als je een berg wilt beklimmen, is het gemakkelijk om de top te zien. Maar om daar te komen moet je eerst weten waar je staat, waarna je de route kunt uitstippelen.

Recente projecten

  • Manager P&O – Haagse Wijk- en Woonzorg, Den Haag (voorheen Meavita)
  • Interim Manager Personeelszaken – Pameijer, Rotterdam
  • Doorlopend: voorzitter diverse Interne Bezwaren Commissies (IBC) functiewaardering en FWG


Wilt u meer weten over Jan-Hein Broekman en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen