Jan-Hein Broekman

• Strategisch HR-beleid • HR-management • Reorganisatie • Functiewaardering en IBC • Projectmanagement • Interim management •

Geeft mensen de ruimte

Profiel

Jan-Hein zoekt graag verbinding met mensen. Zo voelt hij zich comfortabel als P&O-adviseur in een MT in contact met de Raad van Bestuur. Maar ook als voorzitter van een IBC in contact met medewerkers. ‘In het HR-vak moet je altijd naar de menselijke kant kijken. Ik geef iemand graag de ruimte om zijn verhaal te doen, zodat ik het goed kan begrijpen. Ik heb inmiddels honderden IBC-bezwaren behandeld en ben er trots op dat het altijd lukt om met de commissie tot een unaniem advies te komen.’ Hij vindt de combinatie van beide functies ideaal, omdat hij door zijn IBC-werk kijkjes in diverse zorgkeukens heeft en dat kan meenemen in zijn functie als HR-manager. Jan-Hein heeft in zijn vrije tijd veel aan bergsport gedaan en hanteert in zijn werk een soortgelijke filosofie: als je een berg wilt beklimmen, is het gemakkelijk om de top te zien. Maar om daar te komen moet je eerst weten waar je staat, waarna je de route kunt uitstippelen.

Recente projecten

  • Manager P&O – Haagse Wijk- en Woonzorg, Den Haag (voorheen Meavita)
  • Interim Manager Personeelszaken – Pameijer, Rotterdam
  • Doorlopend: voorzitter diverse Interne Bezwaren Commissies (IBC) functiewaardering en FWG


Wilt u meer weten over Jan-Hein Broekman en/of een offerte aanvragen om hem in te zetten voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder