Lana Bairam

• HR (verander)management • Fusie • Reorganisatie • Sociaal plan • Arbeidsrechtelijke vraagstukken •

‘Hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe leuker’

Profiel

Lana is een intelligente, ambitieuze en integere expert, die zich vooral prettig voelt in een complexe en veeleisende omgeving. Ze houdt van concrete, ingewikkelde vraagstukken om zich in vast te bijten en is in staat om de rode draad in gecompliceerde situaties te vinden en overzicht te creëren. Bij Lana staan voorbeeldgedrag en transparantie hoog in het vaandel. Dat verwacht ze niet alleen van zichzelf, maar ook van het bestuur. ‘Medewerkers meenemen in een veranderingsproces is essentieel voor het slagen ervan op de werkvloer.’ Ondanks een paar kleine uitstapjes naar andere sectoren, werkt ze het liefst voor zorgorganisaties. ‘Ik vind het mooi om vanuit mijn HR-vakgebied bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen’.

Recente projecten

  • Interim HR projectleider fusie – MEE Vivenz, Zwijndrecht
  • Interim programmamanager beleid HR – Triade Vitree, Lelystad
  • Interim hoofd P&O en portefeuillehouder reorganisatie – Havenziekenhuis en Instituut voor Tropische Ziekten, Rotterdam


Wilt u meer weten over Lana Bairam en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder