Lana Bairam

• HR (verander)management • Fusie • Reorganisatie • Sociaal plan • Arbeidsrechtelijke vraagstukken •

‘Hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe leuker’

Profiel

Lana is een intelligente, ambitieuze en integere expert, die zich vooral prettig voelt in een complexe en veeleisende omgeving. Ze houdt van concrete, ingewikkelde vraagstukken om zich in vast te bijten en is in staat om de rode draad in gecompliceerde situaties te vinden en overzicht te creëren. Bij Lana staan voorbeeldgedrag en transparantie hoog in het vaandel. Dat verwacht ze niet alleen van zichzelf, maar ook van het bestuur. ‘Medewerkers meenemen in een veranderingsproces is essentieel voor het slagen ervan op de werkvloer.’ Ondanks een paar kleine uitstapjes naar andere sectoren, werkt ze het liefst voor zorgorganisaties. ‘Ik vind het mooi om vanuit mijn HR-vakgebied bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen’.

Recente projecten

  • Interim HR projectleider fusie – MEE Vivenz, Zwijndrecht
  • Interim programmamanager beleid HR – Triade Vitree, Lelystad
  • Interim hoofd P&O en portefeuillehouder reorganisatie – Havenziekenhuis en Instituut voor Tropische Ziekten, Rotterdam


Wilt u meer weten over Lana Bairam en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder