Lana Bairam

• HR (verander)management • Fusie • Reorganisatie • Sociaal plan • Arbeidsrechtelijke vraagstukken •

‘Hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe leuker’

Profiel

Lana is een intelligente, ambitieuze en integere expert, die zich vooral prettig voelt in een complexe en veeleisende omgeving. Ze houdt van concrete, ingewikkelde vraagstukken om zich in vast te bijten en is in staat om de rode draad in gecompliceerde situaties te vinden en overzicht te creëren. Bij Lana staan voorbeeldgedrag en transparantie hoog in het vaandel. Dat verwacht ze niet alleen van zichzelf, maar ook van het bestuur. ‘Medewerkers meenemen in een veranderingsproces is essentieel voor het slagen ervan op de werkvloer.’ Ondanks een paar kleine uitstapjes naar andere sectoren, werkt ze het liefst voor zorgorganisaties. ‘Ik vind het mooi om vanuit mijn HR-vakgebied bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen’.

Recente projecten

  • Interim HR projectleider fusie – MEE Vivenz, Zwijndrecht
  • Interim programmamanager beleid HR – Triade Vitree, Lelystad
  • Interim hoofd P&O en portefeuillehouder reorganisatie – Havenziekenhuis en Instituut voor Tropische Ziekten, Rotterdam


Wilt u meer weten over Lana Bairam en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen