Liesbeth Heuts

Senior adviseur

Na een jarenlange carrière binnen commerciële organisaties heeft Liesbeth, arbeids- en organisatiepsycholoog, met haar komst bij FWG Progressional People de overstap gemaakt naar de zorg. Een sector die haar niet geheel onbekend is: ze studeerde hbo Verpleegkunde en Psychologie en werkte enige tijd in de zorg als verpleegkundige en adviseur, waarna ze in het bedrijfsleven belandde. ‘Ik vind het belangrijk dat mensen prettig kunnen werken, zich gewaardeerd voelen, hun talenten kunnen benutten en zich kunnen ontwikkelen. Of het in een zakelijke of maatschappelijke setting is: de mens staat bij mij centraal. Zowel voor het welbevinden van de zorgverlener als dat van de patiënt of cliënt is het van belang dat de zorgverlener het beste uit zichzelf kan halen en met plezier aan het werk is. Ik vind het heel inspirerend dat ik daar nu aan bij kan dragen!’

Liesbeth heeft zich gedurende haar hele loopbaan, 25 jaar geleden gestart als selectiepsycholoog en trainer, gericht op de ontwikkeling en selectie van mensen in hun werkomgeving. Haar expertise ligt in het ontwikkelen en verzorgen van trainingen, assessments en coaching. Haar aanpak kenmerkt zich door een gefundeerde basis, down to earth, veel experimenteren en uitdagen en met aandacht voor persoonlijke kwaliteiten en verschillen.

Liesbeth is onder andere betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van ‘Veerkrachtige teams’.

030-2669 463

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder