Liesbeth Heuts

Senior adviseur

Na een jarenlange carrière binnen commerciële organisaties heeft Liesbeth, arbeids- en organisatiepsycholoog, met haar komst bij FWG Progressional People de overstap gemaakt naar de zorg. Een sector die haar niet geheel onbekend is: ze studeerde hbo Verpleegkunde en Psychologie en werkte enige tijd in de zorg als verpleegkundige en adviseur, waarna ze in het bedrijfsleven belandde. ‘Ik vind het belangrijk dat mensen prettig kunnen werken, zich gewaardeerd voelen, hun talenten kunnen benutten en zich kunnen ontwikkelen. Of het in een zakelijke of maatschappelijke setting is: de mens staat bij mij centraal. Zowel voor het welbevinden van de zorgverlener als dat van de patiënt of cliënt is het van belang dat de zorgverlener het beste uit zichzelf kan halen en met plezier aan het werk is. Ik vind het heel inspirerend dat ik daar nu aan bij kan dragen!’

Liesbeth heeft zich gedurende haar hele loopbaan, 25 jaar geleden gestart als selectiepsycholoog en trainer, gericht op de ontwikkeling en selectie van mensen in hun werkomgeving. Haar expertise ligt in het ontwikkelen en verzorgen van trainingen, assessments en coaching. Haar aanpak kenmerkt zich door een gefundeerde basis, down to earth, veel experimenteren en uitdagen en met aandacht voor persoonlijke kwaliteiten en verschillen.

Liesbeth is onder andere betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van ‘Veerkrachtige teams’.

030-2669 463

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder