Paula Kager

• Strategische personeelsvraagstukken • Beloningsadvies (WNT) • Arbeidsvoorwaarden • Leren & presteren • Project- en programmamanagement •

Gepokt en gemazeld in bedrijfsleven én zorg

Profiel

Paula heeft zich in haar lange carrière, in zowel de zakelijke dienstverlening als de zorg, ontwikkeld van specialist tot generalist. Ze is nog steeds specialist, bijvoorbeeld op het gebied van beloningsadvies (WNT). Maar tegenwoordig opereert ze ook als generieke sparringpartner voor bestuurders en management op het gebied van strategische personeelsvraagstukken. ‘Ik ga graag samen met een opdrachtgever zitten, om een oplossing te bedenken voor een complex vraagstuk. Samen puzzelen, het liefst vanuit verrassende invalshoeken, daar krijg ik energie van.’ Paula vindt het prettig om als onafhankelijk project- of programmamanager kritisch mee te kijken en tegelijkertijd op te treden als verbindende schakel, ook als er sprake is van weerstand. ‘Ik ben streng en duidelijk; ik benoem de olifant in de kamer en zorg er op sympathieke wijze voor dat iedereen op één lijn komt.’

Recente projecten

  • Interim programmamanager Human Capital Agenda – The Hague Security Delta, Den Haag
  • Adviseur inschaling bestuur in kader fusietraject – Coöperatie RegioPlus, Zoetermeer
  • Adviseur arbeidsvoorwaarden – Stichting Rijncoepel, Noordwijk
  • Ontwikkelaar curriculum voor professionals internationale beloningspraktijk – PwC, Amsterdam


Wilt u meer weten over Paula Kager en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen