Paula Kager

• Strategische personeelsvraagstukken • Beloningsadvies (WNT) • Arbeidsvoorwaarden • Leren & presteren • Project- en programmamanagement •

Gepokt en gemazeld in bedrijfsleven én zorg

Profiel

Paula heeft zich in haar lange carrière, in zowel de zakelijke dienstverlening als de zorg, ontwikkeld van specialist tot generalist. Ze is nog steeds specialist, bijvoorbeeld op het gebied van beloningsadvies (WNT). Maar tegenwoordig opereert ze ook als generieke sparringpartner voor bestuurders en management op het gebied van strategische personeelsvraagstukken. ‘Ik ga graag samen met een opdrachtgever zitten, om een oplossing te bedenken voor een complex vraagstuk. Samen puzzelen, het liefst vanuit verrassende invalshoeken, daar krijg ik energie van.’ Paula vindt het prettig om als onafhankelijk project- of programmamanager kritisch mee te kijken en tegelijkertijd op te treden als verbindende schakel, ook als er sprake is van weerstand. ‘Ik ben streng en duidelijk; ik benoem de olifant in de kamer en zorg er op sympathieke wijze voor dat iedereen op één lijn komt.’

Recente projecten

  • Interim programmamanager Human Capital Agenda – The Hague Security Delta, Den Haag
  • Adviseur inschaling bestuur in kader fusietraject – Coöperatie RegioPlus, Zoetermeer
  • Adviseur arbeidsvoorwaarden – Stichting Rijncoepel, Noordwijk
  • Ontwikkelaar curriculum voor professionals internationale beloningspraktijk – PwC, Amsterdam


Wilt u meer weten over Paula Kager en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk? Neem dan contact op met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder