Simone de Kok

• Verouderingsprocessen • Duurzame inzetbaarheid • Organisatieadvies • (Team)coaching •

Omgaan met de ouder wordende mens

Profiel

Simone is een toegepast gerontoloog. Oftewel: ze weet alles over de individuele, sociale en maatschappelijke gevolgen van het ouder worden. Simone geeft cliënten, medewerkers en organisaties in de ouderenzorg advies en handvaten over hoe om te gaan met verouderingsprocessen. Hierbij onderhoudt ze vaak nauw contact met HR. ‘In mijn ogen gaat het in de ouderenzorg niet alleen over goede zorg, maar veel meer over welbevinden, wonen, leven. Ik merk dat steeds meer organisaties de transitie willen maken naar meer aandacht voor de mens. Maar ze worstelen vaak met de praktische invulling. Ik geef organisaties advies door met een brede blik naar de cliënt en zijn sociale en functionele omgeving te kijken. Eventueel kan ik ook ondersteuning bieden bij de implementatie, bijvoorbeeld door middel van (team)training en/of coaching.’

Recente projecten

  • Teamcoach – Nobamacare, Heerlen
  • Adviseur – TWB, Thuiszorg met aandacht, Roosendaal
  • Deskundige – CCE, Utrecht (diverse consultaties)


Wilt u meer weten over Simone de Kok en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder