Simone de Kok

• Verouderingsprocessen • Duurzame inzetbaarheid • Organisatieadvies • (Team)coaching •

Omgaan met de ouder wordende mens

Profiel

Simone is een toegepast gerontoloog. Oftewel: ze weet alles over de individuele, sociale en maatschappelijke gevolgen van het ouder worden. Simone geeft cliënten, medewerkers en organisaties in de ouderenzorg advies en handvaten over hoe om te gaan met verouderingsprocessen. Hierbij onderhoudt ze vaak nauw contact met HR. ‘In mijn ogen gaat het in de ouderenzorg niet alleen over goede zorg, maar veel meer over welbevinden, wonen, leven. Ik merk dat steeds meer organisaties de transitie willen maken naar meer aandacht voor de mens. Maar ze worstelen vaak met de praktische invulling. Ik geef organisaties advies door met een brede blik naar de cliënt en zijn sociale en functionele omgeving te kijken. Eventueel kan ik ook ondersteuning bieden bij de implementatie, bijvoorbeeld door middel van (team)training en/of coaching.’

Recente projecten

  • Teamcoach – Nobamacare, Heerlen
  • Adviseur – TWB, Thuiszorg met aandacht, Roosendaal
  • Deskundige – CCE, Utrecht (diverse consultaties)


Wilt u meer weten over Simone de Kok en/of een offerte aanvragen om haar in te zetten voor uw vraagstuk?
Neem dan contact op met Hans Krikke, coördinator Experts on demand bij FWG Progressional People, via 030-2669 400 of hkrikke@fwg.nl.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen