Medicatieveiligheid en positieve aanspreekcultuur dankzij spel

31/07/2019

In 2017 won Argos Zorggroep de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award. Hoe gaat het nu met Argos?

Wie is de ParacetaMOL? Zo heet het spel waarmee Argos Zorggroep werkt aan medicatieveiligheid én een positieve aanspreekcultuur. Het spel – inderdaad losjes gebaseerd op het tv-programma – levert nuttige inzichten en veel plezier op. Argos Zorggroep werd ermee genomineerd voor de Nationale HR Zorg Award 2017.

Wij vroegen Nicoline van der Hagen, regiomanager bij Argos Zorggroep, hoe het nu gaat met het spel.

Meedoen met de HR Zorg Award 2019? Inschrijven kan t/m 14 augustus via: www.hrzorgaward.nl.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder