Medicatieveiligheid en positieve aanspreekcultuur dankzij spel

31/07/2019

In 2017 won Argos Zorggroep de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award. Hoe gaat het nu met Argos?

Wie is de ParacetaMOL? Zo heet het spel waarmee Argos Zorggroep werkt aan medicatieveiligheid én een positieve aanspreekcultuur. Het spel – inderdaad losjes gebaseerd op het tv-programma – levert nuttige inzichten en veel plezier op. Argos Zorggroep werd ermee genomineerd voor de Nationale HR Zorg Award 2017.

Wij vroegen Nicoline van der Hagen, regiomanager bij Argos Zorggroep, hoe het nu gaat met het spel.

Meedoen met de HR Zorg Award 2019? Inschrijven kan t/m 14 augustus via: www.hrzorgaward.nl.

Themabijeenkomst Sweet Sixty

Hoe praat u met uw 60+ medewerkers over langer doorwerken? In 2010 stopten we gemiddeld nog met werken op 62,5 jaar, in 2017 was dat al op 64,5 jaar. Langer doorwerken is een feit, maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers van 60 jaar en ouder met plezier, vitaal en productief blijven werken?

Meer informatie

FWG Deep Dive Sessies

Speciaal voor onze abonnementhouders organiseren we in oktober de ‘FWG Deep Dive Sessies’, waarin we u graag persoonlijk meer vertellen over de ontwikkelingen en wijzigingen. En we besteden aandacht aan de impact van technologische ontwikkelingen op het werken in de zorg en, specifiek, op functies.

Lees verder

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder