Medicatieveiligheid en positieve aanspreekcultuur dankzij spel

31/07/2019

In 2017 won Argos Zorggroep de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award. Hoe gaat het nu met Argos?

Wie is de ParacetaMOL? Zo heet het spel waarmee Argos Zorggroep werkt aan medicatieveiligheid én een positieve aanspreekcultuur. Het spel – inderdaad losjes gebaseerd op het tv-programma – levert nuttige inzichten en veel plezier op. Argos Zorggroep werd ermee genomineerd voor de Nationale HR Zorg Award 2017.

Wij vroegen Nicoline van der Hagen, regiomanager bij Argos Zorggroep, hoe het nu gaat met het spel.

Meedoen met de HR Zorg Award 2019? Inschrijven kan t/m 14 augustus via: www.hrzorgaward.nl.

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder