Meld u nu aan voor een Deep Dive in oktober

29/06/2020

In oktober organiseren we weer 4 FWG Deep Dive Sessies in het land, speciaal voor onze abonnementhouders! Fysieke sessies, waarin we graag weer eens ‘live’ in contact willen zijn met de mensen voor wie we het doen en ervaringen in deze coronaperiode met u willen uitwisselen.

Nieuwste content

Op het programma staat uiteraard de toelichting op de nieuwste content in uw applicatie voor het waarderen en indelen van functies (FWG 3.0, Geboortezorg, Gehandicaptenzorg en VVT). Daarnaast willen we het graag met u hebben over de gevolgen van corona voor het werken in de zorg. Hoe we hier precies vorm aan gaan geven, ligt op dit moment nog open. Uiteraard zorgen we weer voor een inhoudelijk sterke en plezierige bijeenkomst, binnen de coronaproof mogelijkheden die er dan zijn.

GEPLANDE DATA EN LOCATIES

Niets is momenteel zeker, maar met hoop en vertrouwen dat we u kunnen gaan ontmoeten, hebben we de volgende data en locaties gepland. Zoals ieder jaar zijn de sessies kosteloos. Kies de sessie van uw voorkeur en meld u snel aan! Meer informatie volgt!

  • Rotterdam: 6 oktober
  • Assen: 8 oktober
  • Den Bosch: 13 oktober
  • Utrecht: 15 oktober

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder