Uw mensen

Het aantrekken en behouden van mensen is voor elke zorgorganisatie topprioriteit. Daarom richten wij ons niet alleen op functies, maar ook op de mensen, zij die daadwerkelijk het werk doen.

We bieden ondersteuning voor HR, leidinggevenden, teams en individuele medewerkers. We dragen bij aan het beter benutten en ontwikkelen van hun capaciteiten, kwaliteiten en talenten. Zodat zij op de juiste plek zitten, vanuit passie en vakmanschap kunnen werken, zich persoonlijk en op teamniveau kunnen ontwikkelen en zo met (meer) plezier behouden blijven voor uw organisatie.

Uw functiehuis
Onder toekomstproof medewerkers ligt een stevige basis: het functiehuis. Zorg dat u beschikt over een up-to-date functiehuis, dat u kunt gebruiken als basis voor uw HR-beleid.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen