Uw mensen

Het aantrekken en behouden van mensen is voor elke zorgorganisatie topprioriteit. Daarom richten wij ons niet alleen op functies, maar ook op de mensen, zij die daadwerkelijk het werk doen.

We bieden ondersteuning voor HR, leidinggevenden, teams en individuele medewerkers. We dragen bij aan het beter benutten en ontwikkelen van hun capaciteiten, kwaliteiten en talenten. Zodat zij op de juiste plek zitten, vanuit passie en vakmanschap kunnen werken, zich persoonlijk en op teamniveau kunnen ontwikkelen en zo met (meer) plezier behouden blijven voor uw organisatie.

Uw functiehuis
Onder toekomstproof medewerkers ligt een stevige basis: het functiehuis. Zorg dat u beschikt over een up-to-date functiehuis, dat u kunt gebruiken als basis voor uw HR-beleid.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder