Uw mensen

Het aantrekken en behouden van mensen is voor elke zorgorganisatie topprioriteit. Daarom richten wij ons niet alleen op functies, maar ook op de mensen, zij die daadwerkelijk het werk doen. Wij kennen de zorg tenslotte door en door, tot op taakniveau. Wij kunnen ons goed verplaatsen in de teams, kennen de dilemma’s in de dagelijkse praktijk en spreken de taal.

We bieden ondersteuning voor HR, leidinggevenden, teams en individuele medewerkers. We dragen bij aan het beter benutten en ontwikkelen van hun capaciteiten, kwaliteiten en talenten. Zodat zij op de juiste plek zitten, vanuit passie en vakmanschap kunnen werken, zich persoonlijk en op teamniveau kunnen ontwikkelen en zo met (meer) plezier behouden blijven voor uw organisatie.

Uw functiehuis
Onder toekomstproof medewerkers ligt een stevige basis: het functiehuis. Zorg dat u beschikt over een up-to-date functiehuis, dat u kunt gebruiken als basis voor uw HR-beleid.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder