De missing link voor de zorgarbeidsmarkt

09/04/2018

Welke mensen hebben we nu en in de toekomst nodig en hoe realiseren we dat? Voor het antwoord op die vragen heeft FWG een model ontwikkeld waarin alle relevante informatie over de arbeidsmarkt in de zorg samenkomt.

Met het model biedt FWG de missing link tussen de modellen die er nu al zijn. Punt van de huidige modellen is dat ze gebaseerd zijn op grofmazige data, die verzameld is voor specifieke doelen, en dat de onderlinge samenhang veelal mist.

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden