De missing link voor de zorgarbeidsmarkt

09/04/2018

Welke mensen hebben we nu en in de toekomst nodig en hoe realiseren we dat? Voor het antwoord op die vragen heeft FWG een model ontwikkeld waarin alle relevante informatie over de arbeidsmarkt in de zorg samenkomt.

Met het model biedt FWG de missing link tussen de modellen die er nu al zijn. Punt van de huidige modellen is dat ze gebaseerd zijn op grofmazige data, die verzameld is voor specifieke doelen, en dat de onderlinge samenhang veelal mist.

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden