De missing link voor de zorgarbeidsmarkt

09/04/2018

Welke mensen hebben we nu en in de toekomst nodig en hoe realiseren we dat? Voor het antwoord op die vragen heeft FWG een model ontwikkeld waarin alle relevante informatie over de arbeidsmarkt in de zorg samenkomt.

Met het model biedt FWG de missing link tussen de modellen die er nu al zijn. Punt van de huidige modellen is dat ze gebaseerd zijn op grofmazige data, die verzameld is voor specifieke doelen, en dat de onderlinge samenhang veelal mist.

Nationale HR Zorg Award

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Wij willen graag weten hoé u dat doet.

Lees verder

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Lees verder