Nieuw praktijkvoorbeeld ‘Mondhygiënist 2020’

13/05/2019

In 2020 start een vijfjarig experiment, waarbij geregistreerde mondhygiënisten meer bevoegdheden krijgen. Zij hebben vanaf 1 januari 2020 een zelfstandige bevoegdheid om beginnende gaatjes te vullen, verdoving toe te dienen en röntgenfoto’s te maken. Nu voeren mondhygiënisten deze werkzaamheden ook wel uit, maar dan in opdracht van een tandarts.

Vooruitlopend op dit experiment heeft FWG het praktijkvoorbeeld voor de ‘Mondhygiënist 2020’ ontwikkeld. Benieuwd welke impact de wijzigingen hebben op de functiebeschrijving?

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder