Nieuw: Experts on demand

29/10/2019

Tijdelijke expertise nodig?

Vlieg een senior project/programmamanager in!
Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. Senior project/programmamanagers met ieder hun eigen expertisegebied in het verlengde van de dienstverlening van FWG Progressional People. U kunt een van hen bijvoorbeeld tijdelijk via ons inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie in uw organisatie, of als interim HR-manager. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Waarom verbinden we deze experts aan ons?
Wij spreken dagelijks zorgorganisaties over transities waarin zij zich bevinden en tegen welke vraagstukken zij daarbij aanlopen. Voor een deel ondersteunen wij hen met onze eigen adviseurs en dienstverlening. Soms vraagt een dergelijk traject echter om een periode van intensievere begeleiding of overstijgt het onze kernexpertises of capaciteit. Voor deze gevallen kunnen wij voortaan één van de experts aanbevelen.

Met de Experts on demand verbreden en verdiepen we ons dienstenaanbod. Stuk voor stuk hebben ze jarenlange werkervaring, in dienstverband of als zzp’er, bijvoorbeeld als projectleider bij een fusie of bij de inrichting van E-HRM, als teamcoach of als eindverantwoordelijke voor HR, als strategisch organisatieadviseur of als adviseur flexibele personeelsinzet. Veelal binnen de zorg, maar ook in andere branches zoals de IT en de overheid.

Door zich aan FWG Progressional People te verbinden, kunnen de experts op hun beurt tijdens een opdracht leunen op en putten uit al onze kennis en ervaring rondom ontwikkelingen en het werken in de zorg; ze beschikken over een ruim netwerk aan directe collega’s om ruggespraak mee te houden, samen te werken of advies aan te vragen. Voor opdrachtgevers dus een ‘win-win-constructie’.

Wilt u een senior project/programmamanager inzetten?
Via onderstaande button vindt u de profielen van al onze Experts on demand, met meer informatie over zijn of haar expertisegebieden, achtergrond, werkwijze en drijfveren. Zo kunt u bepalen wie het beste bij uw organisatie en vraagstuk past.

 

Voor meer informatie over de Experts on demand kunt u contact opnemen met Hans Krikke.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder