Nieuw magazine: wat zijn úw wensen?

05/12/2019

Heeft u ons magazine Wetenswaardig en/of In the lead onlangs ontvangen? Dit was de allerlaatste editie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals u in het voorwoord kon lezen smelten FWG en Progressional People in 2020 samen tot FWG Progressional People. De twee magazines zullen we daarom gaan samenvoegen tot één nieuw informatief, inhoudelijk kwalitatief en inspirerend blad.

Om dit te kunnen realiseren willen we graag weten wat ú hieronder verstaat. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld op fwg.nl/lezersonderzoek, die u anoniem kunt invullen. Laat ons via deze weg weten wat u interessante onderwerpen vindt en of u andere wensen heeft voor het blad dat wij in 2020 weer met plezier voor u gaan maken.

Het invullen van de enquête kost u slechts 5 minuten.

Onder de invullers verloten we 3 trainingen of bijeenkomsten naar keuze.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 2

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder