Nieuw praktijkvoorbeeld: HR-analist

27/03/2019

FWG doet continu onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg. Daarbij stuiten we regelmatig op functies die wel degelijk al in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden.

Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij tientallen praktijkvoorbeelden opgesteld. Deze vindt u in uw klantportaal onder ‘Functies beschrijven’.

Zojuist gepubliceerd: de HR-analist! Komt deze functie al voor in uw organisatie? Maak gebruik van de beschrijving!

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de zorg? Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden