Nieuw praktijkvoorbeeld: lean coach

01/03/2019

FWG doet continu onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg. Daarbij stuiten we regelmatig op functies die wel degelijk al in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden.

Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij tientallen praktijkvoorbeelden opgesteld. Deze vindt u in uw klantportaal onder ‘Functies beschrijven’.

Nét gepubliceerd: de lean coach! Komt deze functie al voor in uw organisatie? Maak gebruik van de beschrijving!

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden