Nieuw: Special guests in de FWG Academy

19/12/2019

Een belangrijke peiler van FWG Progressional People is het delen van kennis en best practices, in combinatie met inzicht in het werken in de zorg. Zo hebben we voor 2020 een breed trainingen- en opleidingsaanbod op de plank liggen. Ook starten we met speciale gastsprekers in de Academy, waaronder ondernemer en coach Menno Braakman en oud-voetbalinternational Hans van Breukelen.

Welke natuurwetten zorgen voor wendbaarheid, effectiviteit en geluk? Hoe kunt u uzelf, maar ook uw team en organisatie in verbinding krijgen en in beweging zetten door middel van deze universele principes? Menno Braakman en Brenda Boele vertellen tijdens hun bezoek aan de Academy over de kracht van natuurlijk organiseren (voor HR) en natuurlijk leiderschap (voor bestuurders) binnen zorgorganisaties.

Hans van Breukelen en Benno Diederiks nemen u tijdens de themabijeenkomst ‘Maak je comeback’ mee door hun management bestseller. Dit boek gaat over hoe je tegenslagen omzet in kansen en je jezelf opnieuw kan uitvinden om duurzaam en met plezier aan de slag te blijven.

 

 

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 2

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder