Nieuw: Special guests in de FWG Academy

19/12/2019

Een belangrijke peiler van FWG Progressional People is het delen van kennis en best practices, in combinatie met inzicht in het werken in de zorg. Zo hebben we voor 2020 een breed trainingen- en opleidingsaanbod op de plank liggen. Ook starten we met speciale gastsprekers in de Academy, waaronder ondernemer en coach Menno Braakman en oud-voetbalinternational Hans van Breukelen.

Welke natuurwetten zorgen voor wendbaarheid, effectiviteit en geluk? Hoe kunt u uzelf, maar ook uw team en organisatie in verbinding krijgen en in beweging zetten door middel van deze universele principes? Menno Braakman en Brenda Boele vertellen tijdens hun bezoek aan de Academy over de kracht van natuurlijk organiseren (voor HR) en natuurlijk leiderschap (voor bestuurders) binnen zorgorganisaties.

Hans van Breukelen en Benno Diederiks nemen u tijdens de themabijeenkomst ‘Maak je comeback’ mee door hun management bestseller. Dit boek gaat over hoe je tegenslagen omzet in kansen en je jezelf opnieuw kan uitvinden om duurzaam en met plezier aan de slag te blijven.

 

 

 

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder