Amsta: functiehuis dat helpt te werken vanuit talent

Klik op de afbeelding om te vergroten

Als je werkt vanuit je natuurlijke talenten, ben je duurzamer inzetbaar en heb je meer plezier in wat je doet. Daar heeft Amsta werk van gemaakt, met nieuwe functiebeschrijvingen en teamindelingen. De functiebeschrijvingen passen elk op een A4tje, en leggen de nadruk niet alleen op resultaatgebieden, maar juist ook op talenten. Zo wordt het functiehuis ook een talentenhuis. En dat zie je terug in de ontwikkelgesprekken: die gaan niet alleen over taken, maar ook over talenten. Welke heb je in huis, welke kun je nog ontwikkelen? Zit je nog op de goede plek? Of past een andere functie beter bij jouw talenten?

Tegelijk heeft Amsta ervoor gekozen om zorgteams uit zorgfuncties én agogische functies te laten bestaan. Dat geeft meer diversiteit binnen de teams, en helpt bij het onderling leren en verbeteren. Bovendien vergroot het de flexibiliteit en uitwisselbaarheid binnen de verschillende klantgroepen en teams. Zo kan iedereen zoveel mogelijk werken vanuit zijn of haar talent – en dat kost geen energie, maar levert het juist op!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder