De Wever: al lekker in je vel vanaf je stage

Tevreden, energieke zorgprofessionals zorgen voor tevreden cliënten. En tevreden cliënten zorgen weer voor meer werkgeluk onder collega’s. Daarom investeert De Wever in het aantrekken, opleiden en begeleiden van leerlingen en stagiaires. Zo wil de organisatie de collega’s voor de toekomst vinden én behouden. Met preventieve ondersteuning en begeleiding stimuleert De Wever vaardigheden voor blijvende inzetbaarheid en vitaliteit.

Tijdens een workshop krijgen studenten handreikingen over omgaan met stress, en het bewaken van de balans in stage, studie en privé. Daarnaast is er veel begeleiding én een toolbox met hulpmiddelen voor de leerwerkpraktijk. Zo worden studenten gestimuleerd vooraf bewust stil te staan bij factoren die van invloed zijn op hun balans en hoe zij daar zelf regie op kunnen voeren. Het resultaat? Een boel energie, minder verzuim, én meer stagiaires die in dienst zijn gebleven!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder