FPC de Rooyse Wissel: aan de slag met een inspirerende game

Wat geweldig dat ik bij deze organisatie mag werken! Dat is het gevoel dat nieuwe medewerkers overhouden aan de interactieve game die ze spelen tijdens de geheel vernieuwde introductiedag. In de game staan de kernwaarden en mogelijkheden van FPC de Rooyse Wissel centraal, maar het is vooral een heel inspirerend spel.

Jaarlijks komen ongeveer 150 nieuwe medewerkers bij de organisatie binnen. Tijdens de maandelijkse introductiedag kunnen de nieuwe medewerkers kennismaken met elkaar en met alle aspecten van de organisatie. De dag geeft energie. Drive om aan de slag te gaan binnen deze bijzondere organisatie en te ontdekken hoe inspirerend het werken in de forensische psychiatrie is. De zorg is een mooie, waardevolle omgeving waar je trots op mag zijn. In september starten de eerste medewerkers met de game.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder