Thebe: haal meer uit je werk met Thebe Vitaal!

Je kunt pas goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Dat is bij Thebe uitstekend gelukt! Het vitaliteitsprogramma Thebe Vitaal heeft al veel medewerkers geholpen met het bepalen van hun grenzen, het verbeteren van hun conditie en het nadenken over hun welzijn. Het programma wijst niet met het vingertje, maar helpt werknemers om hun persoonlijke inspiratie terug te vinden. Deelnemen is altijd vrijwillig. Zo werkt Thebe aan het behouden en boeien van medewerkers.

Er is de laatste twee jaar veel gebeurd: twee enthousiaste vitaliteitscoaches begeleiden mensen individueel, er is een luchtige Thebe Vitaal pagina op intranet vol tips en recepten voor een vitale leefstijl en mensen kunnen kiezen uit talloze workshops. Thebe laat zien dat het welzijn van de medewerkers het allerbelangrijkst is. ‘Met fysiotherapie kan ik misschien in de toekomst mijn werk blijven doen’, schrijft een medewerkster. Een andere medewerker heeft dankzij een workshop meer zelfinzicht: ‘Ik ga binnen de organisatie op zoek naar een buddy, van wie ik echt steun kan krijgen.’

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder