Vilente: de nieuwe energie van Vilente Vitaal

Ze zijn van onschatbare waarde, de medewerkers die zorgen voor de bewoners en cliënten van Vilente. En die talenten van Vilente moeten vitaal in hun werk staan, en met plezier hun werk kunnen doen in een gezonde en veilige omgeving. Met het project Vilente Vitaal faciliteert de organisatie haar medewerkers daarin, en helpt ze de bewustwording te vergroten. Onder het motto: zorgen voor onze bewoners, begint met goed zorgen voor jezelf.

Iedere maand draait Vilente Vitaal om een ander thema. In juli was dat bijvoorbeeld fruit op het werk. Twee keer per week werden er verse vitamines op de werkvloer bezorgd. Daar waren medewerkers erg enthousiast over. In augustus draait alles om je hoofd koel houden, met onder andere heerlijke 100%-fruit-ijsjes. De maanden daarna volgen nog de complimentenmaand, de beweegmaand, de teambuildingmaand en de maand van de gezonde recepten. En in 2022 gaat Vilente Vitaal door, met onder meer een zeskamp en het creëren van beweegplekken. Daar krijg je nieuwe energie van!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder