Vitaal Thuiszorg: in het zonnetje met de Kanjerpot

Waardering uitspreken is altijd belangrijk, en helemaal in een bijzondere tijd als deze. Daarom introduceerde Vitaal Thuiszorg de Kanjerpot. Medewerkers die het – om wat voor reden dan ook – verdienen om eens extra lof toegezwaaid te krijgen, kunnen door collega’s en cliënten voorgedragen worden voor de titel Kanjer van de maand. Bij zo’n voordracht hoort een heldere beschrijving van het waarom. Die gaat, met alle andere voordrachten, in de Kanjerpot. Daar wordt elke maand de Kanjer van die maand uit getrokken. Hij of zij krijgt een mooie cadeaubon én wordt extra in het zonnetje gezet in de nieuwsbrief.

Deze extra waardering voor de medewerkers valt erg goed. Het regent reacties, en dat leidt tot blije medewerkers en cliënten, een goed gevulde Kanjerpot en veel energie. De nominaties zijn met zoveel aandacht en waardering opgesteld, dat iedereen er warm van wordt. Soms lijkt het wel of alle 800 collega’s het erover hebben. Zo leidt de Kanjerpot tot een kettingreactie van heel veel leuke dingen en lieve reacties.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder