Nieuwe themabijeenkomst: ‘De basis op orde’ in samenwerking met Cordaan

03/01/2019

Bent u toe aan een frisse start van het nieuwe jaar? Op maandag 4 februari organiseren wij, samen met Elvira van Dusseldorp van Cordaan, een gloednieuwe themabijeenkomst: ‘De basis op orde’. Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Cordaan heeft functieprofielen opgesteld in een breder HR-perspectief. Naast inzicht in activiteiten, verantwoordelijkheden en functie-eisen bieden de nieuwe functieprofielen ook inzicht in het gewenste (toekomstige) gedrag en de gevraagde capaciteiten van medewerkers. Elvira zal hier dieper op ingaan tijdens deze interactieve bijeenkomst.

Voor FWG abonnementhouders geldt nu: 2e deelnemer gratis, dus meld u snel aan!

 

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Themabijeenkomst 'Tech en werk'

Technologie zal de komende jaren grote impact hebben op de zorg. Maar wat zijn die trends en ontwikkelingen precies? Welke vormen van technologie zijn er? En wat voor effect hebben die op functies, taken, werkprocessen in uw organisatie? Laat u op 7 oktober inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder