Nieuwe themabijeenkomst: ‘De basis op orde’ in samenwerking met Cordaan

03/01/2019

Bent u toe aan een frisse start van het nieuwe jaar? Op maandag 4 februari organiseren wij, samen met Elvira van Dusseldorp van Cordaan, een gloednieuwe themabijeenkomst: ‘De basis op orde’. Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Cordaan heeft functieprofielen opgesteld in een breder HR-perspectief. Naast inzicht in activiteiten, verantwoordelijkheden en functie-eisen bieden de nieuwe functieprofielen ook inzicht in het gewenste (toekomstige) gedrag en de gevraagde capaciteiten van medewerkers. Elvira zal hier dieper op ingaan tijdens deze interactieve bijeenkomst.

Voor FWG abonnementhouders geldt nu: 2e deelnemer gratis, dus meld u snel aan!

 

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden