Nieuwe themabijeenkomst: ‘De basis op orde’ in samenwerking met Cordaan

03/01/2019

Bent u toe aan een frisse start van het nieuwe jaar? Op maandag 4 februari organiseren wij, samen met Elvira van Dusseldorp van Cordaan, een gloednieuwe themabijeenkomst: ‘De basis op orde’. Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Cordaan heeft functieprofielen opgesteld in een breder HR-perspectief. Naast inzicht in activiteiten, verantwoordelijkheden en functie-eisen bieden de nieuwe functieprofielen ook inzicht in het gewenste (toekomstige) gedrag en de gevraagde capaciteiten van medewerkers. Elvira zal hier dieper op ingaan tijdens deze interactieve bijeenkomst.

Voor FWG abonnementhouders geldt nu: 2e deelnemer gratis, dus meld u snel aan!

 

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie