‘Ondersteuningsprogramma voor verzorgenden nodig’

26/02/2018

Zorgaanbieders doen er goed aan teams van verzorgenden te helpen om hun coachingsvaardigheden naar cliënten te versterken en om hun deskundigheid te vergroten op het gebied van wet- en regelgeving en methodisch handelen. Het is bovendien belangrijk dat organisaties een meer open cultuur ontwikkelen, zodat medewerkers meer ruimte ervaren voor reflectie. Dat zijn de aanbevelingen uit een onderzoek van het Van Kleef Instituut (VKI) in samenwerking met onderzoekers van FWG.

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden