‘Ondersteuningsprogramma voor verzorgenden nodig’

26/02/2018

Zorgaanbieders doen er goed aan teams van verzorgenden te helpen om hun coachingsvaardigheden naar cliënten te versterken en om hun deskundigheid te vergroten op het gebied van wet- en regelgeving en methodisch handelen. Het is bovendien belangrijk dat organisaties een meer open cultuur ontwikkelen, zodat medewerkers meer ruimte ervaren voor reflectie. Dat zijn de aanbevelingen uit een onderzoek van het Van Kleef Instituut (VKI) in samenwerking met onderzoekers van FWG.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Dinsdag 30 oktober organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie