Online inspiratiecollege: ‘HR trends in de zorg’

04/12/2018

Op maandag 10 december om 10.00 uur geven Astrid Westerbeek en Geertje van de Ven, verantwoordelijk voor Research & Development bij FWG, een online inspiratiecollege via Vernet: ‘HR trends in de zorg’.

Uit de onlangs uitgebrachte HR Trendmonitor Zorg van FWG bleek de arbeidsmarktkrapte op dit moment hét thema voor HR-managers. Astrid en Geertje gaan in op wat dat betekent voor de zorg en voor HR. En als er geen extra handen beschikbaar zijn en de werkdruk loopt op, waar vinden organisaties dan nog ruimte?

Wij nodigen relaties van FWG van harte uit om zich (kosteloos) aan te melden.

 

Het online college is onderdeel van het jaarprogramma van Vernet en gratis voor relaties van FWG.

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder