Online inspiratiecollege: ‘HR trends in de zorg’

04/12/2018

Op maandag 10 december om 10.00 uur geven Astrid Westerbeek en Geertje van de Ven, verantwoordelijk voor Research & Development bij FWG, een online inspiratiecollege via Vernet: ‘HR trends in de zorg’.

Uit de onlangs uitgebrachte HR Trendmonitor Zorg van FWG bleek de arbeidsmarktkrapte op dit moment hét thema voor HR-managers. Astrid en Geertje gaan in op wat dat betekent voor de zorg en voor HR. En als er geen extra handen beschikbaar zijn en de werkdruk loopt op, waar vinden organisaties dan nog ruimte?

Wij nodigen relaties van FWG van harte uit om zich (kosteloos) aan te melden.

 

Het online college is onderdeel van het jaarprogramma van Vernet en gratis voor relaties van FWG.

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de zorg? Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden