Online inspiratiecollege: ‘HR trends in de zorg’

04/12/2018

Op maandag 10 december om 10.00 uur geven Astrid Westerbeek en Geertje van de Ven, verantwoordelijk voor Research & Development bij FWG, een online inspiratiecollege via Vernet: ‘HR trends in de zorg’.

Uit de onlangs uitgebrachte HR Trendmonitor Zorg van FWG bleek de arbeidsmarktkrapte op dit moment hét thema voor HR-managers. Astrid en Geertje gaan in op wat dat betekent voor de zorg en voor HR. En als er geen extra handen beschikbaar zijn en de werkdruk loopt op, waar vinden organisaties dan nog ruimte?

Wij nodigen relaties van FWG van harte uit om zich (kosteloos) aan te melden.

 

Het online college is onderdeel van het jaarprogramma van Vernet en gratis voor relaties van FWG.

Themabijeenkomst: Happy people, better results

FWG Progressional People en Preventned zetten zich in voor meer werkplezier in de zorg. Maar hoe pakt u werkplezier in uw organisatie aan? Welke stappen kunt u concreet zetten? Wat is het rendement? En hoe krijgt u uw stakeholders mee? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport