Online inspiratiecollege: ‘HR trends in de zorg’

04/12/2018

Op maandag 10 december om 10.00 uur geven Astrid Westerbeek en Geertje van de Ven, verantwoordelijk voor Research & Development bij FWG, een online inspiratiecollege via Vernet: ‘HR trends in de zorg’.

Uit de onlangs uitgebrachte HR Trendmonitor Zorg van FWG bleek de arbeidsmarktkrapte op dit moment hét thema voor HR-managers. Astrid en Geertje gaan in op wat dat betekent voor de zorg en voor HR. En als er geen extra handen beschikbaar zijn en de werkdruk loopt op, waar vinden organisaties dan nog ruimte?

Wij nodigen relaties van FWG van harte uit om zich (kosteloos) aan te melden.

 

Het online college is onderdeel van het jaarprogramma van Vernet en gratis voor relaties van FWG.

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie