Oplossingen voor een krappe arbeidsmarkt

Elke zorgorganisatie wil op lange termijn de zorg kunnen blijven bieden die gevraagd wordt. Daarbij is het essentieel om te beschikken over een toekomstbestendig personeelsbestand. En dat is, zeker in deze tijden van arbeidsmarktkrapte, niet gemakkelijk te realiseren. Uw uitdaging? Niet verzanden in kortetermijnacties, maar ruimte nemen voor afstand en beschouwing. Blijf de toekomst een stap voor! Wij kunnen u helpen met het doorrekenen van uw (benodigde) personele bezetting. We kunnen u inhoudelijk adviseren over effectieve beleidsmatige ingrepen. En we begeleiden u graag bij de implementatie daarvan in uw organisatie.

SPP

Hoe blijf ik de toekomst een stap voor? En hoe zet ik SPP in als basis voor mijn HR-beleid?
Lees verder

Rekenkundig inzicht

Hoe ziet mijn personeelsbestand er over 3 tot 5 jaar uit? Wat gebeurt er als ik niets doe? En wat voor effect hebben verschillende beleidsinterventies?
Lees verder

Arbeidsmarktonderzoek

Hoe gaat de arbeidsmarkt in onze regio zich ontwikkelen? En hoe anticipeer ik daarop?
Lees verder

Tech-Impact-Scan

Wat is de invloed van technologie op functies en taken?
Lees verder

Generatiebeleid

Hoe houd ik onze oudere medewerkers gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk tot aan hun pensioen?
Lees verder

Participatiebanen

Hoe creëer ik nieuwe functies door taken uit bestaande functies samen te voegen, en voldoe ik daarmee aan de eisen van de Participatiewet?
Lees verder

Aantrekkelijk belonen

Welk beloningsbeleid past bij onze organisatie en (toekomstige) medewerkers?
Lees verder

Team

Onze strategisch adviseurs helpen u graag anticiperen op de toekomst.
Lees verder

Oktober bij FWG: na het #HR-event op 1 oktober organiseren we vier FWG Deep Dive Sessies in het land. Op het programma: alles over de nieuwste content en functionaliteiten in onze applicaties. Speciaal en kosteloos voor onze abonnementhouders! Gauw naar: https://t.co/y9kWJsbvFw

De vijf zorgorganisaties die kans maken op de Nationale HR #Zorg #Award 2019 zijn deze week door de jury bepaald. Genomineerd zijn: @attentzenb, @JBZDenBosch, @rohamsterdam, @ggz_arkin en @DeventerZiekenh. Van harte gefeliciteerd! https://t.co/zH6KyelLlN