Oproep: Chief Happiness Officers, meld u aan!

06/03/2019

Steeds meer zorgorganisaties beseffen dat werkplezier cruciaal is om medewerkers te behouden. Zij investeren in een ‘Chief Happiness Officer’, een ‘Chief Inspiration Officer, of een ‘Projectmanager werkplezier’… Hoe deze persoon ook precies genoemd wordt; het is iemand die dedicated bezig is om het werkplezier in de organisatie te verhogen.

FWG Progressional People brengt deze groep ‘gelijkgestemden’ nu samen, om elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor onze gedeelde missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg!

Bent u (of kent u) dé persoon in uw zorgorganisatie die zich met werkplezier bezighoudt?

 

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder