Oproep: Chief Happiness Officers, meld u aan!

06/03/2019

Steeds meer zorgorganisaties beseffen dat werkplezier cruciaal is om medewerkers te behouden. Zij investeren in een ‘Chief Happiness Officer’, een ‘Chief Inspiration Officer, of een ‘Projectmanager werkplezier’… Hoe deze persoon ook precies genoemd wordt; het is iemand die dedicated bezig is om het werkplezier in de organisatie te verhogen.

FWG Progressional People brengt deze groep ‘gelijkgestemden’ nu samen, om elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor onze gedeelde missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg!

Bent u (of kent u) dé persoon in uw zorgorganisatie die zich met werkplezier bezighoudt?

 

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden