Planetree conferentie: Grensdoorbrekend in mensgerichte zorg

27/02/2020

Inmiddels hebben wij bericht ontvangen van de congresorganisatie dat de Planetree conferentie op 19 maart i.v.m. het coronavirus is afgelast.

 

 

Op donderdag 19 maart vindt de 12e editie plaats van de grootste Europese conferentie op het gebied van Mensgerichte Zorg; de Planetree Conferentie, met als thema ‘Grensdoorbrekend’.

Voor alle relaties van FWG Progressional People geldt een exclusieve korting van maar liefst 35% op de toegangsprijs. Hoe werkt het? Vul bij ‘Kortingsbon’ de kortingscode Grensdoorbrekend beleven in.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen