Praat mee in interactieve sessie ‘Tech & Werk’

09/07/2020

Donderdag 16 juli aanstaande, van 15.00 tot 16.00 uur, organiseert FWG Progressional People een interactieve sessie over de impact van technologie op het werken in de zorg, Ga in gesprek met onderzoeker Irene van de Glind, adviseur Bram de Gier én collega’s uit andere zorgorganisaties. U krijgt een inspirerende ‘proeverij’ van allerlei vormen van technologie en de impact daarvan op het werk.

Door corona is de implementatie van technologie in de zorg in een stroomversnelling geraakt. Heeft uw organisatie videobellen, apps, robots, of een andere vorm van technologie (versneld) geïmplementeerd? Weet u wat de impact is op functies, taken, kennis, vaardigheden en werkprocessen? Heeft u al nagedacht over de personele en formatieve kant? Oftewel: welke functies, functiemix en formatie heeft u straks nodig als technologie blijvend onderdeel uitmaakt van de organisatie?

Meld u kosteloos aan via servicepunt@fwg.nl en praat mee!

De interactieve sessie is een preview van de uitgebreide themabijeenkomst ‘Tech & Werk’ die op 8 oktober zal plaatsvinden en waarvoor u zich uiteraard ook kunt aanmelden.

Wilt u liever advies op maat, over de implementatie van een specifieke vorm van technologie in uw eigen organisatie? Vraag dan een gratis sneak preview aan van onze Tech Impact Scan.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder